Ogólne > Hydepark

W czasie deszczu dzieci sie nudza...

<< < (11/14) > >>

farvela:
No ja tez się muszę w końcu tam wybrać z moim 3 latkiem. Ale tez poczekam aż miną tłumy :)

happybeti:

--- Cytat: Jomir w 22 Sie 2013, 09:38:31 ---O, prosze kicia :) Czytasz w myslach. Mialam wlasnie zapytac, czy 2,5 letni maluch bedzie tam tez mial "radoche". :)
Ale poczekam chyba az turysci zagraniczni pojada do domu i zrobi sie chlodniej.
Poki co wykrzystujemy to, gdzie bedzie za zimno lub za mokro jesienia :)

--- Koniec cytatu ---

Jomir, zrób test ;)
Wybierz się z małą do Plantoramy, do działu z rybkami  :D.
Nasza oszalała na ich punkcie, teraz nic pooglądac i kupić się nie da, bo tylko "rybki " i "rybki" by oglądała  ::) ;D. A najbardziej ją fascynują te wielkie Koi w sadzawce z wodospadem .
Jak małe akwaria jej się spodobaja, to i "store" też ;).

kicia:
Dokładnie u Nas mniej wiecej tak to zadziałało u Niutka w żłobki są rybki i zawsze jest problem żeby go oderwać od nich  ;D

aisak:
Przypomnialo mi sie, ze sa tez akwaria z takimi fajnymi rybkami, ktorze delikatnie zywia sie naskorkiem na ciele czlowieka :D. Baaardzo przyjemne uczucie i nie tylko dzieciaki to uwielbiaja :D. Normalnie niezle sie za to placi w specjalnych gabinetach kosmetycznych, ale niedaleko Ishøj, w duzym sklepie zoologicznym mozna sobie i dzieciakom te przyjemnosc sprawic za darmo :).
Nie pamietam niestety dokladnie, gdzie to bylo... :(

kicia:

--- Cytat: aisak w 22 Sie 2013, 22:08:11 ---Przypomnialo mi sie, ze sa tez akwaria z takimi fajnymi rybkami, ktorze delikatnie zywia sie naskorkiem na ciele czlowieka :D. Baaardzo przyjemne uczucie i nie tylko dzieciaki to uwielbiaja :D. Normalnie niezle sie za to placi w specjalnych gabinetach kosmetycznych, ale niedaleko Ishøj, w duzym sklepie zoologicznym mozna sobie i dzieciakom te przyjemnosc sprawic za darmo :).
Nie pamietam niestety dokladnie, gdzie to bylo... :(

--- Koniec cytatu ---

Kobito skup się chętnie bym się wybrała na skubanko  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej