Ogólne > Hydepark

Do wszystkich szanownych plotkarek no i panów co oglądają "dupy"

<< < (5/22) > >>

1941:

--- Cytat: inna w 24 Lip 2013, 10:44:45 ---Ja tam do pociagarek nic nie mam.
Ale stojac w kolejce np. w Bilce i stojaca panna dunska z pietami jak u krowy obrzydza mnie. Jest roznca miedzy pannami z Polandu (np.ja) a z Dunolandi.

--- Koniec cytatu ---

No skromnoscia panna nie grzeszy  ;)
Ale zapewniam Cie ze z Polandii tez rozne te "panny".
Natomiast moja sasiadka Dunka jest wprost cudowna i b.zadbana, tylko za stary człowiek juz  ;)

inna:

--- Cytat: 1941 w 24 Lip 2013, 10:57:15 ---No skromnoscia panna nie grzeszy  ;)
Ale zapewniam Cie ze z Polandii tez rozne te "panny".
Natomiast moja sasiadka Dunka jest wprost cudowna i b.zadbana, tylko za stary człowiek juz  ;)

--- Koniec cytatu ---

Do wszystkich szanownych panów co oglądają "dupy "

//www.youtube.com/watch?v=GmU7_qMIkPw

1941:

--- Cytat: inna w 24 Lip 2013, 11:10:03 ---
Do wszystkich szanownych panów co oglądają "dupy "

//www.youtube.com/watch?v=GmU7_qMIkPw
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem o co Ci chodzi i raczej nie ujałbym tego w taki sposób, ale chyba nie byłbym facetem gdybym nie zwrocił uwagi na ladne dziewczyny, chyba tez czasem sie gapie nawet ale to jest chyba juz "wina" obiektu ze tak wzrok przyciaga magnetycznie. Jeszcze tylko chyba sie nie slinie  ;) Co do komentarzy hmmmmm kultura?  ;)

myszka0807:
POCIAGARKI ?!?!?!-zmienmy nazwe bo obiadu nie spapusiam.ja tez jezdze pociagiem i rowerek mam ze soba -taki ładny.no i ja ładna  nie mowiaca po polsku bo nie mam z kim.i tak sobie mysle pociagarka bo  pociaga? to tak glupio sie kojarzy .

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 24 Lip 2013, 14:22:59 ---POCIAGARKI ?!?!?!-zmienmy nazwe bo obiadu nie spapusiam.ja tez jezdze pociagiem i rowerek mam ze soba -taki ładny.no i ja ładna  nie mowiaca po polsku bo nie mam z kim.i tak sobie mysle pociagarka bo  pociaga? to tak glupio sie kojarzy .

--- Koniec cytatu ---

Myslisz czasem o czyms innym?  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej