Ogólne > Hydepark
Do wszystkich szanownych plotkarek no i panów co oglądają "dupy"
aisak:
--- Cytat: psychopata w 24 Lip 2013, 21:08:45 ---Czy ja wiem? Predzej z grupy rowiesniczej.
--- Koniec cytatu ---
No, ale chyba kazdy/kazda z nas przez jakis okres swojego zycia, przebywalismy w w grupie rowiesniczej, w ktorej panowaly okreslone prawa i trzeba sie bylo dostosowac do nich ::), lub... wypad z baru :D.
Teraz natomiast jestesmy dorosli i ja przynajmniej nie wyobrazam sobie sytuacji, w ktorej np. spotykam znajomych z dawnych lat i "jade" do nich takim "slangiem". Niezaleznie od tego, czy i jak czesto oni to robia.
I to mysle jest zasluga mojego domu rodzinnego. Przypuszczam, ze dzis rowniez, gdyby mi sie zdarzylo "takie" slowo w obecnosci mojej rodzicielki, nooo... to byloby groznie :D.
psychopata:
Widzisz 1941, problem byl taki, ze to mlodziutkie, ladne dziewczyny byly i tak mi jakos ten jezyk ich zazgrzytal.
1941:
--- Cytat: psychopata w 24 Lip 2013, 21:20:13 ---Widzisz 1941, problem byl taki, ze to mlodziutkie, ladne dziewczyny byly i tak mi jakos ten jezyk ich zazgrzytal.
--- Koniec cytatu ---
No nie mogłes przygarnac na "wychowanie"? ;)
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 24 Lip 2013, 21:06:42 ---No ale dała Ci delikatnie do zrozumienia, efekt osiagniety ;) Poznasz mnie z nia? jak taka beposrednia ;)
--- Koniec cytatu ---
a my to co?juz w odstawke?!?!
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 24 Lip 2013, 21:39:39 ---a my to co?juz w odstawke?!?!
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, ze to rowniez w moim imieniu :D?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej