Ogólne > Hydepark
Jak zyc szczesliwie... wg Beaty Pawlikowskiej
aisak:
--- Cytat: vordingborg w 21 Wrz 2013, 21:15:54 ---HE pewnie sfiksowała bo dawno chłopa nie miała ;D
--- Koniec cytatu ---
A niby po co jej chlop :o?
1941:
--- Cytat: aisak w 21 Wrz 2013, 23:53:40 ---A niby po co jej chlop :o?
--- Koniec cytatu ---
Hmmmm no jak by Ci tu powiedziec ??? ::) czasem sie przydaje, chocby do zatkania dziury coby przeciagow nie bylo ;D
Moze byc????
aisak:
Jak dla mnie nie ;)
1941:
--- Cytat: aisak w 22 Wrz 2013, 10:45:35 ---Jak dla mnie nie ;)
--- Koniec cytatu ---
Hmmm zaroslo????
Slyszalem zeby lepiej znalezc depilacja pomaga ;) 8)
aisak:
I znowu cos, z czym ja sie sie zgadzam w 100% :). Bo... moze taka moja natura? :D
"Kiedyś nie lubiłam jesieni. Wydawała mi się smutna, ciemna i zimna. Na samą myśl o zbliżającej się jesieni czułam lęk. I w ogóle nie zdawałam sobie sprawy z tego, że to nie jesieni się boję, tylko mojego własnego strachu.
Uświadomiłam to sobie kilka lat temu. Zaczęła się jesień, a ja wyszłam na dwór i pomyślałam:
- Ach, jest tak pięknie!
I wtedy nagle przypomniałam sobie, że kiedyś jesień kojarzyła mi się tylko z brzydotą, a teraz nagle jest taka piękna? A może kiedyś nie było tych śmiejących się słodkich śliwek, kolorowych liści, lśniący bakłażanów, ciepłego słońca i puchatego szalika?...
One były, tylko ja ich nie widziałam!
I na tym polega sekret bycia szczęśliwym człowiekiem. Szczęście nie zależy od tego co jest w twoim życiu, tylko od tego, w jaki sposób na to patrzysz. Co jesteś w stanie zobaczyć, na czym koncentrujesz swoją uwagę i co o tym myślisz."
I jak tu sie nie cieszyc z jesieni :). Nawet tej nie tak kolorowej, jak w Polsce, ale bardzo slonecznej, cieplej, z fantastycznym niebem i rzeskoscia powietrza...
Ale moze tak jest tylko na Jylland ;)?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej