Regionalne > Århus, Aalborg ...

Praca Aarhus i okolice - numer CPR

<< < (3/8) > >>

remek:
Witam, chciałbym rownież dołączyć do tematu.
Mam troche inną sytuacje, dostałem kontrakt przez polską agencję na zasadzie 8 tyg/2tyg w magazynach.
Pieniądze mam dostać na konto w Polsce. Czy ja też musze załatwiać ten numer podatkowy do CPR?

waruiny:

--- Cytat: remek w 27 Lip 2013, 17:47:44 ---Witam, chciałbym rownież dołączyć do tematu.
Mam troche inną sytuacje, dostałem kontrakt przez polską agencję na zasadzie 8 tyg/2tyg w magazynach.
Pieniądze mam dostać na konto w Polsce. Czy ja też musze załatwiać ten numer podatkowy do CPR?

--- Koniec cytatu ---

A Ty nie pracujesz czasem na "polskich warunkach"? "Polskie warunki" to skomplikowana konstrukcja prawna, nie znam się. :P

remek:
Pracuję tu w Danii. O co chodzi z tymi "polskimi warunkami"? Mi powiedziano, że pracuje normalnie zatrudniony w Danii.

aisak:

--- Cytat: remek w 27 Lip 2013, 20:18:48 ---Pracuję tu w Danii. O co chodzi z tymi "polskimi warunkami"? Mi powiedziano, że pracuje normalnie zatrudniony w Danii.

--- Koniec cytatu ---
Pytaj pracodawce. A pozniej kolejno SkAT, kommune. Po angielsku powinno wystarczyc. Chociaz juz np w Greve kommune nie chca rozmawiac po angielsku, w zwiazku z czym mozesz w praktyce lamac sobie jezyk dunska mowa :D.

happybeti:
Skoro w Greve nie chcą mówić po angielsku, można za każdym razem żądać tłumacza  :P
Zaraz by im się "lengłidż" "przypomniał" ;D 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej