Regionalne > Århus, Aalborg ...

Praca Aarhus i okolice - numer CPR

<< < (5/8) > >>

vordingborg:
No tak, a kto cię zatrudnia, firma duńska ? Z kim podpisałeś ten kontrakt ?

happybeti:

--- Cytat: psychopata w 27 Lip 2013, 22:11:33 ---Kolezanka widze kojarzy skecz Salonu Niezaleznych "Wywiad z wodowskazem":

-- Ja mam, prosze pana, takie hobby, mianowicie obce jezyki, a szczegolnie prosze pana, lengłidż.
-- Slucham???
-- Jezyk angielski. Lengłidż.

--- Koniec cytatu ---

Ach, "Salon...", oczywiście  :D.
Aczkolwiek "Bażant" - mój ulubiony  :D.

remek:
Pracuję w duńskiej firmie i to z nią chyba ten kontrakt. Jutro może czegoś dowiem się w pracy. Napiszę czego się dowiedziałem, pewnie będę miał pytania.

aisak:

--- Cytat: remek w 28 Lip 2013, 12:55:46 ---Pracuję w duńskiej firmie i to z nią chyba ten kontrakt. Jutro może czegoś dowiem się w pracy. Napiszę czego się dowiedziałem, pewnie będę miał pytania.

--- Koniec cytatu ---
Przeciez te dane masz w kontrakcie. Przeczytaj go uwaznie.

remek:
Przeczytałem. Gdybym nie miał wątpliwości, nie prosiłbym o Waszą pomoc. Część tego kontraktu jest w języku duńskim, nawet z translatorem to jakiś bełkot. W polskiej części jest napisane, że agencja działa na rzecz firmy duńskiej lecz co to tak naprawdę oznacza skoro pieniądze mają wpływać na polskie konto?
Porozmawiam w pracy, bo po przeczytaniu tego forum w ocenie od 0 do 10 moja wiedza wzrosła do -10.
Do agencji nie mogę się dodzwonić bo te tygodnie praca była na rano i w pracy nie ma możliwosci, więc muszę zacząć tu w Danii. Jak będzie to trudne, postaram się zadzwonić w przyszłym tygodniu do Polski bo chyba będą popołódniówki.
Dziekuję Wszystkim dobrym ludziom którzy usiłują mi pomóc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej