Ogólne > Pomoc!
Polski Lekarz potrzebuje opini o doktor Zelkowicz i doktor Poul Amberg
adriana1983:
Witam wszystkich. Potrzebuje opini o Doktor Zelkowicz i o doktor Poul Amberg. Przeprowadzilam sie do Kopenhagi z synem i musze dokonac wyboru lekarza, a mialam dunskich lekarzy w poprzednim miejscu zamieszkania, ktorzy nie bardzo chcieli wykonywac badan w tym krwi. Wiec glownie wracalam do Polski leczyc sie prywatnie. Mam malego synka z dunskim obywatelstwem i niestety w Polsce stwarzano mi problemy w naszej sluzbie zdrowia. Wiec potrzebuje naprawde dobrego lekarza, ktory pomoze i mi i synkowi, synek ma problem z glowka a dokladnie karkiem, trzyma go krzywo. Wiec jesli jestescie w stanie cos powiedziec to bardzo prosze o odpowiedzi, o tych lekarzach rodzinnych lub tez jesli ktos zna kogos innego w okolicach Herlev to bardzo prosze o namiary.
aisak:
Ile ma synek? I co dokladnie zdiagnozowali lekarze? Mialam ten sam problem u syna. W lekkich wypadkach wystarczy odpowiednie ukladanie dziecka. W ciezszych-masaze i rehabilitacja.
adriana1983:
powiekszenie wezlow chlonnych, i badnia krwi ma za przeproszeniem do dupy, a glowke trzyma caly czas po lewej stronie taka przekrzywiona jst na lewo
aisak:
--- Cytat: adriana1983 w 01 Sie 2013, 16:05:28 ---powiekszenie wezlow chlonnych, i badnia krwi ma za przeproszeniem do dupy, a glowke trzyma caly czas po lewej stronie taka przekrzywiona jst na lewo
--- Koniec cytatu ---
Diagnoza adriana?
zpatentem:
Slyszalem o niej zle opinie jako lekarzu, rozmawialem nawet z nia prywatnie w sprawie niezaaplaconych koledze rachunkow za remont i stwierdzilem, ze ma cos powaznie z garem :)
Porzadny lekarz powinien ci dac skabusewanie do specjalisty jezeli ma problemy z diagnoza, mozesz tez sama pojsc do specjalisty i zaplacic z 500kr za wizyte. Kiedys powiedziano mi w komunie, ze mozna chodzic do nowego lekarza z probna i niezoobowiazujaca wizyta.
Nowi lekarze (nowi wlasciciele praktyki) tez czesto obcokrajowcy maja, calkiem zrozumiale, inne podejscie do pacjentow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej