Ogólne > Pomoc!

Polski Lekarz potrzebuje opini o doktor Zelkowicz i doktor Poul Amberg

<< < (2/4) > >>

zpatentem:
Tu internauci pisza o dobrych lekarzach w Herlev, rowniez chyba pediatrach:

www.google.dk/#sclient=psy-ab&q=en+god+b%C3%B8rnel%C3%A6ge+herlev&oq=en+god+b%C3%B8rnel%C3%A6ge+herlev&gs_l=serp.12...14533.18512.0.20663.7.7.0.0.0.0.68.410.7.7.0....0...1c.1.23.psy-ab..6.1.64.YJ7wOxEf5wk&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&fp=a42487b994f17ccc&biw=1920&bih=947&bvm=pv.xjs.s.en_US.seW1cfrvSKg.O

adriana1983:
no to jednak jej nie wezme skoro nie jest taka dobra.  Asiak lekarz w Polsce kazal zrobic badanie wycinku wezla pod katem sprawdzenia czy to nie rak, bo usg wykazalo ogromne powiekszenia, wycinku w Polsce juz nie moge zrobic a koszt prywatnie mnie przerasta.

karolwb:
Niech żyje duńska służba zdrowia. A tatuś dun nie zainteresowany stanem zdrowia swojego dziecka. Tu trzeba krzyczeć, bo inaczej nic się nie da zrobić. Tak służba medyczna. Nas tutaj nie chcą leczyć jako polaków. A u nas nie chcą leczyć duńskie dzieci. taka jest prawda. :(
Asiak ty moja higienistko. Jakie masz godziny otwarcia swojego gabinetu higienistycznego, to przyjdę na jakiś masażyk lub na ułożenie moich zwłok na jakieś fajnej deseczce.  ;)

Jomir:
Zelkowicz jest juz po prostu  zmeczona i pacjenci ja irytuja. Z tego co wiem jest w trakcie sprzedazy kliniki. Proponuje dowolnego rodzinnego, bo w opisanej przez Ciebie sytuacji, to nie rodzinny bedzie dziecko leczyl. Ón ma tylko wypisac skabusewanie. Przetlumacz badania z Polski.

myszka0807:

--- Cytat: adriana1983 w 01 Sie 2013, 16:05:28 ---powiekszenie wezlow chlonnych, i badnia krwi ma za przeproszeniem do dupy, a glowke trzyma caly czas po lewej stronie taka przekrzywiona jst na lewo

--- Koniec cytatu ---
moj syn mial to samo i lekarze polscy kazali z piekuchy tetrowej robic waleczek i podkladac mu pod te strone na ktora przekrzywial.Dzis jest wielkim zdrowym chlopem i przechyla glowe jak za laskami sie oglada

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej