Ogólne > Rodzina ...

Wyprawka do szpitala

(1/8) > >>

maja1409:
Witam ma takie pytanko, zbliża mi  się termin porodu,jakie potrzebne  rzeczy trzeba zabrać do szpitala dla maluszka i dla mnie.

1941:

--- Cytat: maja1409 w 17 Sie 2013, 21:13:25 ---Witam ma takie pytanko, zbliża mi  się termin porodu,jakie potrzebne  rzeczy trzeba zabrać do szpitala dla maluszka i dla mnie.

--- Koniec cytatu ---

Nic sie nie przejmuj, Twoj "stary" Ci wszystko przywiezie, teraz Tobie nie wolno takimi duperelami sie przejmowac  ;) :) Szpitale sa bardzo dobrze zaopatrzone nic Ci nie zabraknie  ;)
Powodzenia i szczesliwego ..........  :)

kicia:
Hej
Nic nie musisz zabierać dosłownie podczas porobu picie dadzą jeść tez jak będziesz chciała chcieli pózniej wszystko na miejscu ewentualnie mąż jak będzie z tobą w szpitalu to obiady sobie wykupi a i laptopa można zabrać u nas dawali hasło imielismy internet tez jednym słowem spokojnie powodzenia

vordingborg:
Pamiętaj włączyć kamerkę  teraz wszyscy tak robią   :) a jak oglądalność będzie wysoka to możesz wygrać nawet bon na zakupy w Bilka  :o :)

aisak:

--- Cytat: vordingborg w 17 Sie 2013, 22:46:54 ---Pamiętaj włączyć kamerkę  teraz wszyscy tak robią   :) a jak oglądalność będzie wysoka to możesz wygrać nawet bon na zakupy w Bilka  :o :)

--- Koniec cytatu ---
Ales sie spinal godzine ::). A wszyscy na czacie czekali, kiedy to vordi cos skomentuje :D :D :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej