Ogólne > Rodzina ...
Wyprawka do szpitala
happybeti:
--- Cytat: Idris w 17 Sie 2013, 23:20:11 ---Asiak uważaj procenty :o
--- Koniec cytatu ---
Co z tymi procentami? ???
Bo nie rozumiem. :-\
silent83:
maja ja rodziłam w Hillerod, nie musiałam myśleć o żadnych pampersach, podpaskach, majtkach jednorazowych, piżamkę też dostałam, z jaką wielką torbą weszłam z taką wyszłam, ale to było pierwsze dziecko więc miałam wszystko.
aisak:
--- Cytat: happybeti w 18 Sie 2013, 06:30:26 ---Co z tymi procentami? ???
Bo nie rozumiem. :-\
--- Koniec cytatu ---
Juz wyjasniam :D. Dostalam 5% ostrzezenia od grona moderatorow :D za pisanie po polsku w dziale dunskim. Okey, nie mam nic przeciwko. Zasady sa zasadami, ale oprocz mnie pisalo tam po polsku jeszcze z 8 osob. Nie maja ostrzezen :D. I tez zeby nie bylo- wcale nie chce, zeby mialy, to tylko tak, ku wyjasnieniu ;) :D.
No coz, czuje sie wyrozniona i zaszczycona, magne tak :D, znowu moje ego uroslo do niewyobrazlanych rozmiarow :D.
Oby sie to nie przekulo na kg, bo... wtedy bylabym baaardzo zla... >:( :D :D :D!
kicia:
Witam
Wczesniej nie moglam maly nie pozwolil za oknem leje wiec mama choc ;D
Aisak rzeczywiscie jak to przeczytalam zawal na miejscu :o
Kurcze ale wczoraj burze rozpetelam :-[
Bardzo przepraszam nie miałam takiego zamiaru rzeczywiście trochę mnie poniosło ::)ale jak widzę nie tylko mnie ;)
Co do wypowiedzi nie będę się już odnosić bo uwazam ze i tak to nic nie da taka wymiana zdań a
Idris na koniec napisała dokładnie to o co mi chodziło dzięki ;) to co tyczylo mnie i niby mi podobnych zostawie bez komentarza
Jeszcze raz sorki miłego dnia
aisak:
--- Cytat: kicia w 18 Sie 2013, 14:12:59 ---Witam
Wczesniej nie moglam maly nie pozwolil za oknem leje wiec mama choc ;D
Aisak rzeczywiscie jak to przeczytalam zawal na miejscu :o
Kurcze ale wczoraj burze rozpetelam :-[
Bardzo przepraszam nie miałam takiego zamiaru rzeczywiście trochę mnie poniosło ::)ale jak widzę nie tylko mnie ;)
Co do wypowiedzi nie będę się już odnosić bo uwazam ze i tak to nic nie da taka wymiana zdań a
Idris na koniec napisała dokładnie to o co mi chodziło dzięki ;) to co tyczylo mnie i niby mi podobnych zostawie bez komentarza
Jeszcze raz sorki miłego dnia
--- Koniec cytatu ---
Nie ma za co :). Mnie tez pewnie z nudy, hihi. Albo z braku lepszego tematu na forum ;)
Nawzajem, milego :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej