Ogólne > Hydepark

Kibole w Polsce

(1/8) > >>

waruiny:
Meksykańscy marynarze w niekulturalny sposób zaczepiali młode kobiety i obrażali plażujących kibiców. Po kilku minutach jeden z nich nie wytrzymał i odepchnął Meksykanina. Wtedy rozpoczęła się szamotanina - informuje RMF FM.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019379,title,Bojka-na-plazy-w-Gdyni-Bylo-jak-na-wojnie,wid,15905971,wiadomosc.html

Ja nie wiem, co sądzić o kibolach w Polsce. Temat został na pewno upolityczniony. Uważam, ze Staruch siedział "za niewinność."

Tutaj reportaż o kibolach:
//www.youtube.com/watch?v=p8U4FZ9HJ_U

zendk:
mało mi się chce wierzyc że to meksykanie zaczęli bójkę , znając polskich kiboli jest to mało prawdopodobne

zendk:
ale Ci co w tym uczestniczyli wiedzą najlepiej

myszka0807:
Poszukac wielkie pole ,ogrodzic siatka podpiac sitke pod prad wpuscic kiboli i niech sie tluka do upadlego.ani jednej kartetki bym tam nie wyslala i ani jednego lozka w szpitalu nie dala .nawe szkoda bandaza na takich.takie cwaniaki to czemu te paskudne geby maja pozakrywane?czy maja az tak szpetne ?

zendk:
Myszka dobrze to ujęłaś , związki piłkarskie powinny zabronić dożywotniej  sprzedaży biletów osobom ,które miały juz konflikt z Policją, które juz nie raz były notowane za bójki na meczu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej