Ogólne > Hydepark
Kibole w Polsce
aisak:
Spotkalam sie z wieloma kibolami w trakcie pracy w szkole. Na co dzien zwykli, fajni chlopcy. "Palma" odbijala tylko w trakcie meczow. Nie raz z nimi rozmawialam na ten temat... Nie potrafili mi na tyle racjonalnie przedstawic swojego stanowiska, bym zrozumiala ich punkt widzenia. I do dzis nie rozumiem...
happybeti:
--- Cytat: zendk w 19 Sie 2013, 18:47:55 ---mało mi się chce wierzyc że to meksykanie zaczęli bójkę , znając polskich kiboli jest to mało prawdopodobne
--- Koniec cytatu ---
Miałam dwa razy styczność z meksykańskimi marynarzami z Cuathemoca, przy okazji Tall Ships w Gdyni i w Szczecinie. I smiało moge powiedziec, że sympatyczniejszych, kulturalniejszych chłopców nie było na całej imprezie. Co do ich stosunku do kobiet- też widziałam- bardzo chętnie pozowali z nimi do zdjęć, wszystko w atmosferze uprzejmości i z uśmiechem.
Znając "kulturę" naszych kiboli i ich znajomość języków, również szczerze wątpię, by to Meksykanie "niekulturalnie zaczepiali" .
Moim zdaniem pretekstem do ich pobicia był, niestety, "opalony" kolor skóry :( >:(...
I tyle...
I znów wstyd na cały świat :-[ ::)
Emill:
Niemcy bronią plażujących polskich kobiet przed meksykańskim wojskiem :D
Szkoda że nie było tam całej załogi tego statku :-[
myszka0807:
Czemu Emil tak sadzisz?
waruiny:
--- Cytat: myszka0807 w 19 Sie 2013, 22:31:10 ---Czemu Emil tak sadzisz?
--- Koniec cytatu ---
Takie Emil ma skojarzenie: kibole Ruchu Chorzów=Niemcy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej