Regionalne > Kopenhaga

zapis na listę na mieszkanie

<< < (6/7) > >>

farvela:
Info ze strony KAB. Betaling
Hvis du ikke har betalt med kreditkort via hjemmesiden, men ønsket at få tilsendt et girokort, er betalingsfristen Netto 30 dage. Sidste betalingsfrist vil fremgå af fakturaen.

Du modtager et girokort til betaling af det årlige gebyr. Det er også muligt at betale via BetalingsService (BS).
Hvis du ikke betaler, udgår din venteliste og din anciennitet. Det er ikke muligt at genoprette en udgået venteliste. Det er derfor vigtigt, at du oplyser din nye adresse til KAB, hvis du flytter.

Vi sender ikke girokort til adresser uden for Danmark.

I ten "kreditkort" - to w przypadku KAB tylko Dankort- wiem bo sprawdzalam (1 miesiąc temu). Nie mam, dlatego nie chciało mi się bawić w pocztę tradycyjną i dlatego wybraliśmy inną spółdzielnię - gdzie (nie wiedzialam, ze to powod do chwaly, dankort :) no to pochwalę się, że mam polską kartę ;))) ) można było zapłacić jakkąkolwiek kartą.

aisak:

--- Cytat: farvela w 29 Sie 2013, 10:17:20 ---Aisak. A jak zapłacilas w KAB po raz pierwszy? Od razu po zapisaniu? Chodzi mi o pierwsza płatność.

1941. Mylisz się, nie mam Dankortu ;) choć pewnie się to szybko zmieni :) płaciliśmy w jednej spółdzielni polską kartą, a w drugiej wysłali nam właśnie papiery pocztą bo online można było tylko dankortem. Dzielę się prywatnymi doświadczeniami :)

--- Koniec cytatu ---
Jasne, spoko. To cenne dowiadczenia i przydatne :). Pierwszy raz rzeczywiscie na poczcie :D

farvela:
A widzisz. Już myślałam ze coś zmienili teraz :)
Swoją drogą zastanawiam się co im za różnica, Dankort czy inna karta ;)

1941:

--- Cytat: farvela w 29 Sie 2013, 12:01:01 ---A widzisz. Już myślałam ze coś zmienili teraz :)
Swoją drogą zastanawiam się co im za różnica, Dankort czy inna karta ;)

--- Koniec cytatu ---

Dankort zazwyczaj posiadaja dunczycy, mowi Ci to cos???
Poza tym, moze chodzi o rozliczenia za platnosci innymi kartami ? Nie chca sie w to bawic.
Ale platnosci mozna dokonywac netbankiem z wlasnej kanapy, wiec jaki problem? Mozna zalozyc PBS, to oplata (za venteliste) raz w roku tylko.
Ja place wszelkie rozliczenia w spoldzielni za pomoca PBS, ktory mozna anulowac gdy nie chcesz zaplacic ktoregos rachunku z roznego powodu, blednego naliczenia lub cos podobnego, ktory nastepnie mozna oplacic przelewem za pomoca netbanku nie wychodzac z domu. Nawet jak jakis rachunek mi przychodzi papierem tak go oplacam, ale teraz juz prawie nic na papierze mi nie przychodzi. Bank widzialem jak pobieralem gotowke z bankomatu gdy jej potrzebowalem.

psychopata:

--- Cytat: 1941 w 29 Sie 2013, 12:15:30 ---Dankort zazwyczaj posiadaja dunczycy, mowi Ci to cos???
--- Koniec cytatu ---
Co Ty opowiadasz? Ja mam dankort, zona ma dankort, polowa znajomych cudzoziemcow ma. Wystarczy swoj bank o taka karte poprosic, zadne to wielkie halo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej