Ogólne > Hydepark

Konto w Jyske Bank

<< < (2/3) > >>

DZIDKA157:
Dzięki wszystkim za odpowiedzi :). Mam nadzieję, że mój znajomy zerknie na ten wątek i następnym razem zastanowi się mocno zanim rzuci jakiś durny tekst ;) A swoją drogą nie chciało mi się w to wierzyć od początku ale rozmowa z nim w cztery oczy to jak walka z wiatrakami  ;D.....

happybeti:
Dzidka, przez to forum przewinęły się już pewnie setki takich "znajomych, co to wiedzą wszystko najlepiej", piszących potem posty "Pomocy!!! Jak wybrnąć z szamba,  w które się władowałem, bo coś tam mi się wydawało " ;).

myszka0807:

--- Cytat: DZIDKA157 w 31 Sie 2013, 13:40:39 ---Dzięki wszystkim za odpowiedzi :). Mam nadzieję, że mój znajomy zerknie na ten wątek i następnym razem zastanowi się mocno zanim rzuci jakiś durny tekst ;) A swoją drogą nie chciało mi się w to wierzyć od początku ale rozmowa z nim w cztery oczy to jak walka z wiatrakami  ;D.....

--- Koniec cytatu ---
teraz na dzien dobry walnij go w łeb zanim zacznie sie wymadrzac

DZIDKA157:

--- Cytat: myszka0807 w 31 Sie 2013, 22:41:06 ---teraz na dzien dobry walnij go w łeb zanim zacznie sie wymadrzac

--- Koniec cytatu ---

Tak też właśnie zrobię  :D Dzięki myszka ;)

Agata 123:
Cześć. Jak się pierwszy raz zalogować przez internet w Jyske Bank????? Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej