Ogólne > Hydepark
Same pozytywne rzeczy
waruiny:
Był już wątek "Narzekalnia". Teraz czas na "Same pozytywne rzeczy". Tutaj zamieszczamy same pozytywne informacje. Nie chodzi mi o humor dnia i kawały. Motto tego wątku:
Zastanów się, co wolisz – myśleć pozytywnie, odczuwać radość i zadowolenie czy żyć w poczuciu krzywdy, beznadziei i w gniewie? Pozytywne myśli prowadzą do pozytywnych sytuacji, dzięki którym nasze życie staje się wspaniałą przygodą.
vordingborg:
Kilka lat temu oddałem swoją EX do komisu ;) zdaje się że stoi zbierając kurz 8) dzięki temu moje życie stało się wspaniałą przygodą :) i co ważne z przyjemnością wracam do domciu.
farvela:
Wczoraj mialam niebywałą przyjemność z dunską administracją edukacyjną i same dobre wieści więc myśli moje są bardzo pozytywne dziś ;)
myszka0807:
Ja zaczelam spokojnie dyskutowac z 1941 ;-)juz sie nie klocimy;-)
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 04 Wrz 2013, 08:25:39 ---Ja zaczelam spokojnie dyskutowac z 1941 ;-)juz sie nie klocimy;-)
--- Koniec cytatu ---
A ja dodam, ze wcale nigdy Cie nie nielubilem :) troche szorstki w obejsciu tylko jestem, ale kwestia przyzwyczajenia hehehe ;)
No,..... wale prosto z mostu nie owijam w bawelne ;)
A moja sasiadka (tak, tak ta juz slawna tutaj, te urocze stworzenie) zaczela sie do mnie usmiechac i mowic Hejsa wow. Co prawda powiedziala to tylko raz ale za czesto sie nie widujemy, spi juz jak wracam z pracy, a gdy ona jedzie do swojej ja spie ;)
Ale powiadam Wam bedzie dobrze ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej