Ogólne > Edukacja

szkoła tanca dla dzieci

<< < (2/3) > >>

siudemka1972:
Powiedzcie mi jakie zajęcia wynaleźć dla 2-3 latka chłopca-tance odpadają:-)
Nasz syn ma za dużo energii i nie za bardzo wiemy jak ja wykorzysta.Wczoraj po voggestue wybraliśmy się na duży spacer my wróciliśmy padnięci a on nic..rowerek codziennie 1-2h to norma..co tu robić..?może ktoś ma dobrego pomysła,-)?

Jomir:
Zorganizowanych zajec dla takich maluchow niestety nie ma za wiele. Ale moze plywalnia? Woda wyciaga energie az milo.
Mozna tez znalezc gimnastyke, ale nie wiem czy juz nie jest za pozno na zapisy. U mnie w kommunie wolne miejsca "rozchodza" sie w ciagu jednego dnia.
Trampolina, spacer zwlaszcza na gorki... no i nie mam wiecej pomyslow :(

suso:
a jakieś judo , albo jakieś inne sztuki walki?  :) Znajomi posyłają swojego 5 letniego syna , i jest bardzo zadowolony. Ciekawe czy tylko dla takich maluszków coś jest takiego .

siudemka1972:
Mam wrażenie ze tylko my używamy trampoliny w parku;-)okupujemy ja i już się dla bzyka znudziła-początki były piękne godzinę bez ustanku potrafił skakać aż silą zdrapywaliśmy,koziołek w domu tez już przeżytkiem -spal słodko a teraz codziennie wojna o spanie..on by jeszcze tysiąc rzeczy zrobił i siły ma co nie miara my już śpimy a on bidulek liczy barany..aż mi go szkoda bo leży grzecznie i meczy się nie mogąc zasnąć.To nie są problemy z brzuszkiem to nie są nagromadzone emocje z całego dnia to definitywnie niewyżyta niespożyta energia;-)chyba trzeba będzie pomyśleć o basenie..

Jomir:
Nie zrozum mnie zle. Nie pisze tego zlosliwie czy dokuczliwie. Ale jezeli nie przesadzasz w swoich opisach, to moze powinnas sie skontaktowac z pedgogiem celem badan w kierunku ADHD.
Im wczesniej tym lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej