Ogólne > Dania i o Danii

Polska ambasada radzi, jak oszukiwac.

<< < (6/7) > >>

waruiny:
Cytat z tej strony:
"Ostatnia aktualizacja: 15-09-2013"
Byłem na tej stronie dwa dni temu i nie było żadnego komentarza ambasady. (piątek 13.09  ;)) Dzięki za info Samson.

rafa1712:

Byc  moze  zaloga  ambasady  polskiej  to  po  prostu  pociotki  , kuzyni  i  inni  siostrzence  kolesiow  z  od  Donalda  i  z  PSL  . Zeslali  ich  nie  wiadomo  gdzie  ,  powiedzieli  gdzie  jest polski  kosciol  z  gejem  ksiezulkiem  i  kazali  " zielona   wyspe  "  wprowadzac ;)) 

zpatentem:
Czesto odnosze wrazenie, ze ambasada najchetniej by chciala zeby jej rodacy nie zawracali glowy. Powinna od czasu do czasu cos zorganizowac,  zpopularyzowac, opowiedziec o "nowej" Polsce.J est po prostu niezwykle anonimowa, bo to pewnie taniej i latwiej :)

rafa1712:
  Nio  moga  opowiedziec  jak  w  " nowej  Polsce  "  Rostowski  Wincent  and  company  kradna  ludziom  ich  prywatne  emerytury z   OFE !!!  No     i  jeszcze  o  bankach  ktore  zgodnie  z  prawem  kantuja  i  robia  z  klientow  niewonikow  ,  Amber  gold krytym  przez  gdanska  skarbowke i  sadownictwo   ,    umowach  smieciowych  jak  rowniez jednym  wspaniale  rozwijajacym  sie  dziale  gospodarki --  WINDYKACJI 
 Same  sukcesy  i  tak  trzymac :)

konrad42:
wiocha polska nadciaga, kurde a ja wlasnie stracilem prace na jutro z tego powodu, bo firma clausen nie zyczy sobie teraz zatrudniac polakow i choc ja nie pracuje w polskiej firmie tylko w dunskiej to i tak polaka nie chca wynajac. polskie talatajstwo nadciaga i wioche robi gdzie sie da. w anglii podobno tez juz polakow nie chca, teraz kolej na danie. wielu dunczykow narzeka na polakow ktorzy przyjezdzaja do danii tylko pracowac a cala kase wydaja nie w danii tylko w polsce i wtedy 50kr na godzine jest ok, ale ktos kto mieszka w danii za 50kr napewno sie nie utrzyma dlugo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej