Ogólne > Dania i o Danii
Polska ambasada radzi, jak oszukiwac.
waruiny:
Cytat z tej strony:
"Ostatnia aktualizacja: 15-09-2013"
Byłem na tej stronie dwa dni temu i nie było żadnego komentarza ambasady. (piątek 13.09 ;)) Dzięki za info Samson.
rafa1712:
Byc moze zaloga ambasady polskiej to po prostu pociotki , kuzyni i inni siostrzence kolesiow z od Donalda i z PSL . Zeslali ich nie wiadomo gdzie , powiedzieli gdzie jest polski kosciol z gejem ksiezulkiem i kazali " zielona wyspe " wprowadzac ;))
zpatentem:
Czesto odnosze wrazenie, ze ambasada najchetniej by chciala zeby jej rodacy nie zawracali glowy. Powinna od czasu do czasu cos zorganizowac, zpopularyzowac, opowiedziec o "nowej" Polsce.J est po prostu niezwykle anonimowa, bo to pewnie taniej i latwiej :)
rafa1712:
Nio moga opowiedziec jak w " nowej Polsce " Rostowski Wincent and company kradna ludziom ich prywatne emerytury z OFE !!! No i jeszcze o bankach ktore zgodnie z prawem kantuja i robia z klientow niewonikow , Amber gold krytym przez gdanska skarbowke i sadownictwo , umowach smieciowych jak rowniez jednym wspaniale rozwijajacym sie dziale gospodarki -- WINDYKACJI
Same sukcesy i tak trzymac :)
konrad42:
wiocha polska nadciaga, kurde a ja wlasnie stracilem prace na jutro z tego powodu, bo firma clausen nie zyczy sobie teraz zatrudniac polakow i choc ja nie pracuje w polskiej firmie tylko w dunskiej to i tak polaka nie chca wynajac. polskie talatajstwo nadciaga i wioche robi gdzie sie da. w anglii podobno tez juz polakow nie chca, teraz kolej na danie. wielu dunczykow narzeka na polakow ktorzy przyjezdzaja do danii tylko pracowac a cala kase wydaja nie w danii tylko w polsce i wtedy 50kr na godzine jest ok, ale ktos kto mieszka w danii za 50kr napewno sie nie utrzyma dlugo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej