Ogólne > Dania i o Danii
Odwiedziny rodzinki
Jomir:
--- Cytat: myszka0807 w 25 Wrz 2013, 14:21:23 ---Biora biora losowo do kontroli .a granice panstwa to sa nadal ,jedynie przejscia graniczne sa otwarte
--- Koniec cytatu ---
Nie ma juz przejsc granicznych, bynajmniej ja nie widzialam. Wszystko rozebrane.
Zatrzymuja gdzies na drodze, do rutynowej kontroli. Szukajac bardziej narkotykow, papabusesow i wodki.
CHyba, ze poszukuja jakiegos dziecka to wtedy i dzieci sprawdzaja.
myszka0807:
--- Cytat: Jomir w 25 Wrz 2013, 21:37:10 ---Nie ma juz przejsc granicznych, bynajmniej ja nie widzialam. Wszystko rozebrane.
Zatrzymuja gdzies na drodze, do rutynowej kontroli. Szukajac bardziej narkotykow, papabusesow i wodki.
CHyba, ze poszukuja jakiegos dziecka to wtedy i dzieci sprawdzaja.
--- Koniec cytatu ---
a czy ja napisalam ze sa czynne te przejscia graniczne?9chodzi oto ze sa otwarte dla wjezdzajach i wyjezdzajacychi nie trzeba sie okazywac paszportem.jasno napisalam ze granice sa a przejscia graniczne sa otwarte.BO TA GRANICA MIEDZY PANSTWAMI JEST.a i w sierpniu pacholki tez staly ale ludzikow nie bylo tylko polizej zatrzymywalo autka .Czego szukaja sami wiedza najlepiej.zawsze moga sie przywalic nawet do dzieci .czy nie?w telewizji polskiej trabia ze jak ktos wyjezdza za granice kraju polskiego z dzieckiem ktorego nie jest sie prawnym opiekunem zeby brac oswiadczenie od rodzicow dziecka by uniknac problemow.czy to takie klopotliwe zabezpieczyc sie..
Jomir:
ONe nie sa otwarte - ich nie ma!
Jadac droga zobaczysz jedynie znak drogowy, ze wjezdzasz do Polski. Gladka autostrada. Sladu po nie ma po otwartych czy zamknietych szlabanach!
aisak:
Siostra 3 miesiace temu leciala z synem do narzeczonego do Amsterdamu. Inne nazwiska i dobrze, ze jej poradzilam zabrac akt urodzenia malego, bo sie do tych nazwisk roznych doczepili ::). Wiec znowu jest "roznie" i w "zaleznosci" ;).
aisak:
Granice bardzo latwo "zobaczyc" i... poczuc,szczegolnie jak sie na polskich blachach wraca promem do Danii po swietach;) :D. Ale to trzeba swoje przezyc, zeby moc o tym powiedziec... ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej