Ogólne > Dania i o Danii
19.11.2013 Wybory do kommune
vordingborg:
A może tak zamiast zajmować się polityką i darciem kudłów (wielki świat kuchenny blat) zająć się czymś pożytecznym :) :) Na dziś polecam....
Perfekcyjna Pani Domu //www.youtube.com/watch?v=cNSX0VJA15I
Jomir:
A ja tak sobie mysle, ze chyba by trzeba bylo jakis kawalek dunszczyzny poznac by mig glosowac, nie? No chyba , ze po urodzie bedziem wybierac...
happybeti:
--- Cytat: vordingborg w 28 Wrz 2013, 08:30:03 ---A może tak zamiast zajmować się polityką i darciem kudłów (wielki świat kuchenny blat) zająć się czymś pożytecznym :) :) Na dziś polecam....
Perfekcyjna Pani Domu //www.youtube.com/watch?v=cNSX0VJA15I
--- Koniec cytatu ---
No, to na co czekasz, Vordi ? Do roboty 8) :P
zpatentem:
Na pewno wiele info o uczestnikach w lokalnych wyborach mozna przeczytac w lokalnej prasie, w ulotkach rozdawanych na ulicach czy lokalnych programach tv gdzie odbeda sie dyskusje pomiedzy kandydatami, rowniez rozmowy z sasiadami czy dunskimi znajomymi moga pomoc.
1941:
--- Cytat: Jomir w 28 Wrz 2013, 08:54:53 ---A ja tak sobie mysle, ze chyba by trzeba bylo jakis kawalek dunszczyzny poznac by mig glosowac, nie? No chyba , ze po urodzie bedziem wybierac...
--- Koniec cytatu ---
Vordi jeszcze nie wiem, ale chyba jestem na dobrej drodze ;) z tym poznaniem blizej :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej