Ogólne > Dania i o Danii
transport PL-DK-PL
tomag:
Drogi Panie 1941,
Prosze dokladnie jeszcze raz przeczytac temat mojej wiadomosci i moze wkoncu uda sie panu wychwycic o co pytam.widze,ze pojecie przewozu osob jest panu calkowicie obce i stad pana zdanie o dobieraniu pasazerow do busa.w pana przypadku sprawdza sie powiedzenie o KROWIE,KTORA DUZO MUUUUCZY .....
1941:
--- Cytat: tomag w 12 Paź 2013, 19:43:22 ---Drogi Panie 1941,
Prosze dokladnie jeszcze raz przeczytac temat mojej wiadomosci i moze wkoncu uda sie panu wychwycic o co pytam.widze,ze pojecie przewozu osob jest panu calkowicie obce i stad pana zdanie o dobieraniu pasazerow do busa.w pana przypadku sprawdza sie powiedzenie o KROWIE,KTORA DUZO MUUUUCZY .....
--- Koniec cytatu ---
Drogi Panie, to niech Pan sie zapozna z pojeciem wyzszej kultury, bo widze, ze wymaga pan pilnej edukacji, uzywa Pan pojec ktorych znaczenia Pan komplenie nie zna i nie ma pojecia o czym pisze. ::) :(
W Pana przypadku sprawdza sie powiedzenie : "Wpusc chama do biura, to atrament wypije". ;)
Milego wieczoru (znaczy zeby przyjemnie Pan go spedzil, tak dla lepszego pojecia tematu :) ) ! :)
waruiny:
A może konkuruj ciekawą trasą. Moja propozycja dla Ciebie to: prom Gdynia-Karskrona, a potem lądem do Kopenhagi.
Takie rozwiązanie ma swoje plusy (i minusy). ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej