Ogólne > Dania i o Danii

transport PL-DK-PL

<< < (2/3) > >>

1941:

--- Cytat: psychopata w 08 Paź 2013, 12:31:14 ---Trzeba sie bedzie wylegitymowac swiadectwem maturalnym co najmniej przy zakupie biletu, czy tez wyzsza kultura bedzie polegala na tym, ze nam pan zapusci Bacha i Chopina w podrozy zamiast zespolu Weekend?

--- Koniec cytatu ---

Albo umowa o prace, w jakiejs instytucji kulturalnej  ;D ;D ;D

lonewolf:

--- Cytat: psychopata w 08 Paź 2013, 12:31:14 ---Trzeba sie bedzie wylegitymowac swiadectwem maturalnym co najmniej przy zakupie biletu, czy tez wyzsza kultura bedzie polegala na tym, ze nam pan zapusci Bacha i Chopina w podrozy zamiast zespolu Weekend?

--- Koniec cytatu ---

;D Moze Boltera?

Chyba , ze to ma byc "audytorium na kolach"

Dajmy szanse wypowiedzi samemu pomyslodawcy.

happybeti:
Smiejemy się, ale mnie osobiście odstraszyła opowieść o "muzie" puszczanej w busie 8) ::) -do tego stopnia, że zrezygnowałam z samotnego wyjazdu do Polski i chyba jednak "klejnotem rodzinnym" całą familią się wybierzemy  ;).

tomag:
Witam,widze ,ze skrocone sformulowanie " o wyzszej kulturze"jest troszke trudne do zrozumienia, wiec juz tlumacze o co dokladnie mi chodzi. Podrozowalem wiele razy z przewoznikami z Pl do Dk i z Dk do Pl i wiem jak traktowany jest pasazer oraz jego bagaz ,np."prosze pana na miejscu bedziemy najpozniej o 23:00"okazalo sie ze bylem 4:00itp.ten kto podrozowal w ten sposob wie dobrze o czym pisze.ale tez nie mozna wszystkich do "jednego worka",zdazalo sie ze docieralem prawie na czas.Wiec wysoka kultura uslug przewoznika to nic innego jak wysoka jakosc tej uslugi-pasazer traktowany w ludzki sposob a nie jak paczka , ktora trzeba dostarczyc z pkt.A do pkt.B.pozdrawiam

1941:

--- Cytat: tomag w 12 Paź 2013, 15:34:34 ---Witam,widze ,ze skrocone sformulowanie " o wyzszej kulturze"jest troszke trudne do zrozumienia, wiec juz tlumacze o co dokladnie mi chodzi. Podrozowalem wiele razy z przewoznikami z Pl do Dk i z Dk do Pl i wiem jak traktowany jest pasazer oraz jego bagaz ,np."prosze pana na miejscu bedziemy najpozniej o 23:00"okazalo sie ze bylem 4:00itp.ten kto podrozowal w ten sposob wie dobrze o czym pisze.ale tez nie mozna wszystkich do "jednego worka",zdazalo sie ze docieralem prawie na czas.Wiec wysoka kultura uslug przewoznika to nic innego jak wysoka jakosc tej uslugi-pasazer traktowany w ludzki sposob a nie jak paczka , ktora trzeba dostarczyc z pkt.A do pkt.B.pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Ale detali dalej za malo  :( A co z milym usmiechem do klienta??? Co z doborem pasazerow do jednego busa, o podobnych gustach muzycznych czy upodobaniach filmowych????
Ehhhh wydaje sie, ze troche sciemą ta wyzsza kultura zalatuje  :-\
Dla mnie to na czarny PR wyglada wobec innych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej