Ogólne > Hydepark
Migrena
inna:
--- Cytat: 1941 w 15 Lis 2013, 13:19:04 ---Jak zaczyna sie ,uzyj meza (lub kogo tam masz pod reka, znaczy konfiguracji rodzinno/partnerskiej) w wiadomy sposob, recze, ze wspolzycie pomaga na bol glowy i to wcale nie jest moj glupi zart 8)
Oszczedzisz zdrowko od chemii i zoladek, chyba ze mus to srodki zastepcze, ale jak tylko mozesz medycyna naturalna, to dziala. :)
--- Koniec cytatu ---
I zapomniales dodac goraca kapiel. Ja rowniez podpisuje sie pod tym postem :D
1941:
--- Cytat: inna w 15 Lis 2013, 17:26:31 ---I zapomniales dodac goraca kapiel. Ja rowniez podpisuje sie pod tym postem :D
--- Koniec cytatu ---
No ale muzycznie................. ehhhhhh no szkoda troche :(
Idris:
--- Cytat: 1941 w 15 Lis 2013, 13:19:04 ---Jak zaczyna sie ,uzyj meza (lub kogo tam masz pod reka, znaczy konfiguracji rodzinno/partnerskiej) w wiadomy sposob, recze, ze wspolzycie pomaga na bol glowy i to wcale nie jest moj glupi zart 8)
Oszczedzisz zdrowko od chemii i zoladek, chyba ze mus to srodki zastepcze, ale jak tylko mozesz medycyna naturalna, to dziala. :)
--- Koniec cytatu ---
Teoretycznie masz rację, ale co tu zrobić gdy złapie w pracy albo jak maz jest w pracy? Znaleźć produkt zastępczy? Raczej wątpię by małżonek dał się przekonać że to tylko w celu terapeutycznym. Jednak trzeba mieć chemię pod ręką. Jako wyjście awaryjne.
MAJECZKA:
Witam.Nigdy nie wtracam "swoich trzech groszy" do dyskusji ale moze moja informacja komus sie przyda.Po kilku wizytach u lekarza zwiazanych z niesamowitymi bolami glowy moja lekarka przepisala mi dwa leki-jeden to wspomniany juz Sumatriptan po ktorym prawie wysiadlo mi serce- oraz drugi lek Migea Rapid.Dla mnie Migea jest rewelacyjna-owszem ma skutki uboczne ale jaki lek ich nie ma?
vaxa_rys:
witam migrenki, mozemy zrobic zlot w Glostrup i jakies party ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej