Ogólne > Hydepark
Duńscy lekarze i ich błędy
czesio:
Witam założyłem ten temat bo sam mam bardzo złe zdanie o lekarzach Duńskich i ich braku wiedzy i tragicznym leczeniu
a jak to wyglada u was
slaban:
Duńscy lekarze to tragedia!!! :(
Żona zmieniała cztery razy lekarza rodzinnego z różnymi skutkami, duński specjalista prawie wysłał ją na tam ten świat sytuacje uratował polski specjalista pracujący w kopenhaskim szpitalu.
M z Horsens:
He,he w końcu:))) jakiś czas temu pisałem że to niedouczone konowały, ich ratunkiem jest tylko dr.google zazwyczaj, żeby nie powiedzieć zawsze ,radzą się dr.guru google, w przypadku oceny wg.własnego uznania zazwyczaj (czyt. zawsze) pomyłka. Jak by im kiedyś system jebnął to służba zdrowia jebine z nimi.
Szkoda zmieniać lekarza bo i tak trafisz na kolegę po fachu, ja w Horsens "POLECAM" Lægerne Rasmussen, jedni z lepszych, ha,ha,ha nigdy nie trafili z diagnozą ani u mnie,mojej rodziny i także znajomych.
Jak moja znajoma ostatnio powiedziala : " Co ma wspólnego ze sobą dr.House i duńska służba zdrowia???
Obydwoje kuleją." ha,ha,ha
faja:
uwazam, ze lekarze sa wpisani w system, maja zalecenia jak maja postepowac i to na dluzsza mete sie sprawdza, a ze chory leczy dluzej przeziebienie? niewazne i tak wyzdrowieje, a zaoszczedzi pieniedzy dla tych co naprawde potrzebuja pomocy.
kruszynka:
A ja mam dobre doswiadczenia z dunskimi specjalistami. Moze mialam szczescie? lekarze rodzinni - to juz inna para kaloszy. Gumofilcow :-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej