Ogólne > Dania i o Danii
abonament w sieci 3 ???
floof:
witam mam taki problem bo wzielismy z chlopakiem telefony na abonament w sieci 3 i niby mialo byc do zaplacenia w sumie za wszystko ok 700 koron w tym smsy rozmowy internet itd a przyszedl wlasnie rachunek do zaplacenia na 1100 dkk!!!!!!!!!!!! jak to mozliwe?? czy ktos mial podobny problem? zaznaczam ze nie bylo dzwonione z tych tel poza Danie.
farvela:
A nie jest tak ze oddzielnie wpłacacie tel/aparat a oddzielnie rachunek i razem tak wyszło? Bo mi ściągają z konta 2 kwoty-abonament i tel oddzielnie, a jak miałam rachunki papabusewe to przychodziło to razem.
zpatentem:
3 to b.droga firma. Uzywacie duzo internetu np. w tel.; ogladacie filmy? Oister to tansza 3 W kazdym sklepie 3 wyjasnia wam rachunek.
dania_d:
--- Cytat: floof w 20 Gru 2013, 22:55:34 ---do zaplacenia na 1100 dkk!!!!!!!!!!!! jak to mozliwe??
czy to był pierwszy rachunek ?
jak tak to na pewno doczytaliście o kosztach przyłączenia się do sieci i aktywacji itd.......
--- Koniec cytatu ---
Lilka:
O ile mnie pamięć nie myli to przy pierwszym rachunku doliczają 199kr za podłączenie do sieci.
Jest to oplata jednorazowa, od jednego numeru. Wiec u Was razy dwa - to i rachunek się zgadza niestety :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej