Ogólne > Dania i o Danii

abonament w sieci 3 ???

<< < (2/2)

machin82:
Witam,

Chciałbym podłączyć się pod wątek.
Może ktoś wie jak wygląda sprawa zerwania umowy abonamentu na firmę w sieci 3 przed czasem.
Umowa na 36 miesięcy bez możliwości wcześniejszego odstąpienia od umowy.
Co jednak gdy chcemy to zrobić???
Jakieś konsekwencje finansowe?
Może ktoś miał już wcześniej taki problem i zna temat.

Pozdrawiam Serdecznie.

aneczka.k:
W Dani umowy sa na 6 miesiecy, przypuszczam, ze wziales telefon ktory masz splacac przez 36 miesiecy. Jezeli jestes w 3 dluzej niz 6 miesiecy to mozesz przejsc do innej firmy czyli rezygnujesz z abonamentu ale nadal musisz splacac telefon ewentualnie mozesz splacic calosc i juz nic nie bedziesz musial placic w 3.

--- Cytat: machin82 w 05 Cze 2016, 22:48:34 ---Witam,

Chciałbym podłączyć się pod wątek.
Może ktoś wie jak wygląda sprawa zerwania umowy abonamentu na firmę w sieci 3 przed czasem.
Umowa na 36 miesięcy bez możliwości wcześniejszego odstąpienia od umowy.
Co jednak gdy chcemy to zrobić???
Jakieś konsekwencje finansowe?
Może ktoś miał już wcześniej taki problem i zna temat.

Pozdrawiam Serdecznie.

--- Koniec cytatu ---

leo1:
Umowy nie koniecznie sa na 6 mcy.ja mialem obonament w onfone teraz jest to yusee i tam jest ze dokad place dotad mam umowe bez zadnego odnawiania co 6 mcy.

aneczka.k:
Odnioslam sie do 3, ja nie spotkalam sie z innym okres na abonament a uzywalam 3, telia, cbb i jeszcze jedna chyba telenor, na karte to co innego....

--- Cytat: leo1 w 06 Cze 2016, 20:01:43 ---Umowy nie koniecznie sa na 6 mcy.ja mialem obonament w onfone teraz jest to yusee i tam jest ze dokad place dotad mam umowe bez zadnego odnawiania co 6 mcy.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej