Ogólne > Dania i o Danii

Kto straci zasiłek rodzinny

<< < (3/3)

Klaud9:

--- Cytat: sopocianka w 16 Sty 2014, 23:32:29 ---czyli odbiora Dunczykom, zamiast innym, ktorzy wyludzaja i bujaja sie na zasilkach.

--- Koniec cytatu ---

Nie wydaje mi się, aby tutaj było napisane jasno, to co "rzekomo" miałaś na myśli sopocianko.
Skoro ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem, to Ty chyba nie potrafisz jasno napisać tego, co masz na myśli.
Skoro Jomir nie ma problemu z "czytaniem w Twoich myślach", to może warto zmienić temat na zamknięty dla każdego zainteresowanego, a udostępnić tylko dla waszej dwójki?

Jomir:
Bardzo prosze o zakonczenie "wycieczek osobistych".

sopocianka:

--- Cytat: sopocianka w 16 Sty 2014, 23:32:29 ---czyli odbiora Dunczykom, zamiast innym, ktorzy wyludzaja i bujaja sie na zasilkach.

--- Koniec cytatu ---

Czyli o osobach, które wyłudzają zasiłek :) a takich osób jest mnóstwo w krajach socjalnych :)

sopocianka:
Ostatnio czytalam o rodzinie, ktora wyludzila ponad 2 miliony koron przeroznych zasilkow w ciagu bodajze 4 lat. Szkoda, ze osoby, ktore pracuja i zarabiaja te 60.000 placac czesto wysoki podatek, zostaja pozbawieni tez tych pieniedzy na dzieci. Kazde dziecko jest takie samo i jak dla mnie, dzieci bogatych rodzicow sa w tej chwili dyskriminowane, tylko dlatego, ze ich rodzice pracuja wiecej, ciezej itd
Bo nikt mi nie wmowi, ze pieniadze latwo przychodza. Pozatym "børne penge" to jak dla mnie, nie jest jakims specjalnym zasilkiem i kazde dziecko powinno dostawac, bo jak sama nazwa wskazuje, sa to pieniadze dla dzieci, a nie doroslych...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej