Ogólne > Hydepark
Nagroda za wskazanie zlodzieja
partner11:
DUNCZYCY JUZ OD PARU DOBRYCH LAT ZAMYKAJA SIE NA CZTERY ZAMKI.I TO NIE KONIECZNIE PRZED NAMI.U NAS JEST KILKU DOBRYCH ZLODZIEI. INNE NARODY KRADNA BO MAJA TO W KONSTYTUCJI.OCZYWISCIE JESTEM ZA POSZKODOWANYM I JAK COS TRAFIE O GOSCIU TO SIE PODZIELE Z OKRADZIONYM
roga:
--- Cytat: partner11 w 16 Lip 2014, 20:13:51 ---DUNCZYCY JUZ OD PARU DOBRYCH LAT ZAMYKAJA SIE NA CZTERY ZAMKI.I TO NIE KONIECZNIE PRZED NAMI.U NAS JEST KILKU DOBRYCH ZLODZIEI. INNE NARODY KRADNA BO MAJA TO W KONSTYTUCJI.OCZYWISCIE JESTEM ZA POSZKODOWANYM I JAK COS TRAFIE O GOSCIU TO SIE PODZIELE Z OKRADZIONYM
--- Koniec cytatu ---
Nie pisz DUZYMI LItERAMI - oznacza ze caly czas krzyczysz!!!!
Rafalrafal:
witam. Czy posiada ktos nowe informacje na temat R.Skalskiego_?
seba08:
--- Cytat: partner11 w 16 Lip 2014, 20:13:51 ---DUNCZYCY JUZ OD PARU DOBRYCH LAT ZAMYKAJA SIE NA CZTERY ZAMKI.I TO NIE KONIECZNIE PRZED NAMI.U NAS JEST KILKU DOBRYCH ZLODZIEI. INNE NARODY KRADNA BO MAJA TO W KONSTYTUCJI.OCZYWISCIE JESTEM ZA POSZKODOWANYM I JAK COS TRAFIE O GOSCIU TO SIE PODZIELE Z OKRADZIONYM
--- Koniec cytatu ---
Czy Ty gosciu wogóle wiesz co xpierdoæisz ???
puknij sie w cymbał ;)
daniaa:
Dostałem w tygodniu nową ofertę mojej firmy ubezpieczeniowej, a list rozpoczynał się informacją, że w Danii średnio co 12min. zgłaszana jest kradzież. Więc nie bluzgaj się "seba08", statystyka nie KŁAMIE, taką mamy DANIE. :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej