Ogólne > Hydepark

Nagroda za wskazanie zlodzieja

<< < (5/6) > >>

beatrycza:
No tak strach sie bac!!! W Polsce ginie tylko 42 sztuki dziennie czyli prawie 3 razy mniej od tej "strasznej" Danii. Mozna rozwinac biznes sprzedajac im blokady na kabusewnice tudziez skrzyni biegow,alarmy,wylaczniki pompy paliwa czy tez czujniki GP S. Tylko kto im wytlumaczy z czym to sie je? Czlowiek zagrozony zabezpiecza sie, bezpieczny nie zna tych wynalazkow.No i tu pojawia sie pytanie...... mieszkancy tego kraju sa bezpieczni czy tez czuja sie zagrozeni?

Jomir:
po otwarciu granic...

Jomir:

--- Cytat: beatrycza w 28 Sty 2015, 22:14:59 ---No tak strach sie bac!!! W Polsce ginie tylko 42 sztuki dziennie czyli prawie 3 razy mniej od tej "strasznej" Danii. Mozna rozwinac biznes sprzedajac im blokady na kabusewnice tudziez skrzyni biegow,alarmy,wylaczniki pompy paliwa czy tez czujniki GP S. Tylko kto im wytlumaczy z czym to sie je? Czlowiek zagrozony zabezpiecza sie, bezpieczny nie zna tych wynalazkow.No i tu pojawia sie pytanie...... mieszkancy tego kraju sa bezpieczni czy tez czuja sie zagrozeni?

--- Koniec cytatu ---

Bo kiedys auto stalo z kluczykami w srodku. Bo kiedys nie zamykalo sie domu na klucz. BYli bezpieczni, zaczynaja sie czuc zagrozeni...

beatrycza:
Ja zostawiam na podworku otwarte auto a czasami nawet z kluczykami w stacyjce. Wiem, ze jest coraz wiecej kradziezy, ale tak naprawde nie jest jeszcze tak zle, wlasciwie nie znam dunczyka ktory ma zainstalowany alarm, czyli nie czuje sie az tak zagrozony. Pisze to z wlasnego doswiadczenia, prawde mowiac w Polsce bardziej obawiam sie niz tutaj. Ale tez zalezy gdzie sie mieszka, na pewno nie porowna sie mniejszego miasta czy tez wsi z Kopenhaga.

Jomir:
Mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe z tego, ze jak Ci buchna auto z kluczykami, to nie dostaniesz odszkodowania za auto.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej