Ogólne > Dania i o Danii

Dyskryminacja

<< < (12/16) > >>

szczurek:
To jest twoje zdanie .jezeli uwazasz ze osoba o odmiennej orientacji seksualnej siedzaca w Sejmie nie decyduje za ogol ludnosci no to chyba siedzi tylko po to by pobierac diete.

Jomir:
Ktos ta osobe do sejmu wybral.
POza tym ludzie homoseksualni maja tez prawo do swojego reprezentanta w Sejmie.
Sa takimi samymi obywatelami jak CI zyjacy "po bozemu".

szczurek:

--- Cytat: Jomir w 28 Mar 2014, 15:55:14 ---Ktos ta osobe do sejmu wybral.
POza tym ludzie homoseksualni maja tez prawo do swojego reprezentanta w Sejmie.
Sa takimi samymy obywatelami jak CI zyjacy "po bozemu".

--- Koniec cytatu ---
nie chodzi mi ze tacy ludzie mi przeszkadzaja moglo to trafic tak samo na moich synow i tez bym musial to zaakceptowac.z drugiej strony zastanawiam sie czemu akurat ci wlasnie co zyja po bozemu nie krzycza tyle ?ale znow sie nie trzymam tematu .ale zapewne popieram w 99%  wypowiedz happybeti

happybeti:
Och, ależ ci "żyjący  po bożemu " (cokolwiek to znaczy, bo z reguły są to albo stare panny i kawalerowie, albo księża , albo żonaci i dzieciaci politycy "prawicy", którzy z "panienkami" spotykają się po hotelach za publiczne pieniądze   8) ) też krzyczą i to BARDZO głośno.
Dlaczego to jakiś ksiądz ma decydować , co dobre dla rodziny i dziecka ? Nie widzisz tu absurdu ?

Pracą w komisjach i szczególnymi zainteresowaniami politycznymi pana Biedronia czy pani Grodzkiej, przyznam się, że nie bardzo się interesowałam- trudno człowiekowi spamiętać co kto z ponad 400 posłów w Sejmie robi, w jakiej jest komisji i czym się zajmuje.

Ale taką panią Pawłowicz , ponoć z tytułem naukowym , świetnie zapamiętałam- właśnie przez jej wrzaski przekupki . Porównaj, Szczurku, sposób wypowiadania się na te same tematy posła Biedronia i posłanki Pawłowicz...kto tu jest "normalny" ??? ?

Jomir:

--- Cytat: szczurek w 28 Mar 2014, 15:59:18 ---nie chodzi mi ze tacy ludzie mi przeszkadzaja moglo to trafic tak samo na moich synow i tez bym musial to zaakceptowac.z drugiej strony zastanawiam sie czemu akurat ci wlasnie co zyja po bozemu nie krzycza tyle ?ale znow sie nie trzymam tematu .ale zapewne popieram w 99%  wypowiedz happybeti

--- Koniec cytatu ---
Alez krzycza z calych sily, wieloma piersiami, jeno Ciebie to po prostu nie razi, wiec nie zauwazasz!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej