Ogólne > Dania i o Danii

Dyskryminacja

<< < (14/16) > >>

szczurek:

--- Cytat: Jomir w 28 Mar 2014, 21:40:50 ---Gey i les, to zupelnie inne tematy niz pedofil.
Pedofilem moze byc rowniez osoba biseksualna.

Homoseksualizm nie oznacza pedofilii.

Ale fakt dla wielu "pedal" to od razu pedofil, a jakze.

--- Koniec cytatu ---
ponoc od geya do pedofila droga bardzo krotka
Wyobraz sobie doroslego geya ktory wiaze sie z 17 letnim chlopcem czyli chyba jeszcze klasyfikacja bedzie ze ten dorosly gey jest pedofilem -za rok jego 17- letni partner bedzie mial 18 lat i juz oboje sa geyami.czy dobrze rozumuje czy juz filozofuje .
I tak sobie mysle ze klaszczemy wtedy kiedy nas i naszych najblizszych to nie dotknie

Jomir:
Wyobraz sobie faceta pod 50, ktory wiaze sie z 20-latka.

Wyobraz sobie 19 letniego chlopaka sypiajacego z 16-latka

No, ale oczywiscie to sie nie zdarza.
To tylko pedaly biora sie za dzieci..

Mysza obudz sie! i wyjdz z ciemnogrodu, na BOGA!

Tu w Danii na slub moich przyjaciolek lesbijek nie dosc, ze wspolpracownicy z przedszkola ,  w ktorym pracowala przyszli, to nawet rodzice z dziecmi.
Jakos dunskim rodzicom do glowy nie przyszlo, ze jak lesbijka to od razu lapy do ich dziecka przestawi.

Ot, widac, ze nauki ojca Rydzyka kwitna w Twojej glowie.

szczurek:
http://www.sfora.pl/polska/Geje-adoptowali-chlopca-Pozwalali-go-gwalcic-za-pieniadze--a62562

Jomir:
A ci biseksualni rodzice adopcyjni,  co to jedno utopili, jedno ze schodow zwalili.
A matka Madzi co to do mszy sluzyla.
A chlopczyk z Cieszyna.
A dziecko prostytutki znalezione w kanapie....
A....

No, tak, ale gwalt dokonany jednostkowo przez pedalow, niczym jest wobec juz prawie maswoego mordowania niechcianych dzieci przez biseksualnych rodzicow!

OBUDZ SIE!

szczurek:
Piszemy o zbrodniach na dziecich czy geyach?naprawde mam takie zdanie i nikt i nic go nie zmieni .stworzeni zostalismy do zycia gdzie facet ma swoje miedzy nogami i kobieta ma swoje.natura tak nas stworzyla ze zwiazek to kobieta i mezczyzna.jezeli bym mial w zyciu zboczyc z drogi to wycial bym sobie to co mam miedzy nogami .chociaz reasumujac to wszystko gdyby moj syn przyszedl teraz do mnie i by mi oznajmil ze jest geyem tez bym to zaakceptowal i kochal go nadal .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej