Regionalne > Århus, Aalborg ...

Z Jutlandii do Polski samolotem?

<< < (3/4) > >>

roga:
a dlaczego koniecznie z Jutlandii, jezeli nie ma polaczen. Poprostu poleciec z Juylandii do Købenahavn (za np. 199 kr.) a z Kopenhagi mnostwo odlotow. Mozna od razu zrobic booking do miasto docelowego i tylko zmienic gate w Købh., bez dodatkowej kontroli itp. No chyba, ze chodzi o loty "darmowe" - niestety takich jak na razie nie widac z Jutlandii.

roga:
Na przyklad 1.4.2014 (to nie prima aprilis) z København til Krakow za 299 kr. Powrot np. 8.4.2014 za 223 kr. to tylko przyklad z Norwegian.

vissenna:
Jestem z Bydgoszczy, więc Kraków odpada totalnie. Interesowałby mnie Poznań albo Trójmiasto, w ostateczności Warszawa...
Loty z rozsądnymi przesiadkami owszem, można znaleźć, ale nie uśmiecha mi się płacić 1500zł i czekać 12 godzin na przesiadce.
Pozostaje faktycznie latać przez Londyn...  :-\

farvela:
http://www.skyscanner.pl polecam. Mozna sprawdzić wszystkie najkrótsze i najlepsze połączenia. Sa i takie z 1h oczekiwania tylko, to kwestia dopasowania dni

jacowro:
cena biletów jest za wysoka ! lepiej już poszukać kogoś kto jedzie!  parę godzin dłużej ale parę koron w kieszeni zostaje :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej