Ogólne > Hydepark
Dunscy naukowcy przeciw stereotypom o imigrantach z Polski.
Holger:
Np: nie dodawać bułki do mielonego, ale zawsze wlej mleko?
vordingborg:
--- Cytat: zpatentem w 03 Kwi 2014, 12:37:37 ---Trzeba zebrac conajmniej 20 punktow co i w jakiej kolejnosci i gdzie sie zalatwia, co wolno i co jest "no go". Kazdy z nas "zdrajcow" cos zaproponuje, a forumowa admiralicja ewt. pierwszy oficer jomir :) wkleji to gdzies na amen. Co wy na to?
--- Koniec cytatu ---
I jeszcze przydało by się coś takiego
kto nas chce
Tak Nie
np. np.
Duńscy pracodawcy Populistyczni politycy
Duńskie kobiety :) Niedouczeni bezrobotni
ITD
happybeti:
--- Cytat: zpatentem w 03 Kwi 2014, 12:37:37 ---Trzeba zebrac conajmniej 20 punktow co i w jakiej kolejnosci i gdzie sie zalatwia, co wolno i co jest "no go". Kazdy z nas "zdrajcow" cos zaproponuje, a forumowa admiralicja ewt. pierwszy oficer jomir :) wkleji to gdzies na amen. Co wy na to?
--- Koniec cytatu ---
Też to gdzieś już postulowałam , w rozmowie o "Oszustach i naciągaczach " chyba :)
Chyba nawet potem jakiemuś "nowemu" pare rzeczy napisałam, typu "zapisz się do A-kasse" , "zastanów nad swoim statusem w związku z "blachami" i "ulgami na podwójne prowadzenie gospodarstwa" "itd.
Ale fakt, pozbierać, uporządkowac, przykleić na stałe gdzies w widocznym miejscu na stronie głównej nawet, jako zakładkę.
Choć...znając życie...i tak posty w stylu "Pomóżcie! Skat żąda ode mnie zwrotu ulgi za...." będą wciąż sie pojawiały...
Jomir:
ano beda, beda :) po co szukac jak mozna zapytac?
No, ale dzieki temu chociaz zajecie mamy nie?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej