Ogólne > Hydepark

Eurowizja 2014

<< < (10/19) > >>

vordingborg:

--- Cytat: Jomir w 10 Maj 2014, 17:09:01 ---Politycznie na topie jest raczej Ukraina. No i sumie dziewczyna sliczna i utworek porywajacy.

Moralnie poprawne, byloby wedlug mnie zachwycanie sie piosenka z Wegier.
W sumie piosnka tez i zgrabna.

To, ze ciemnogrodowi nie podoba sie tranwestyta, nie oznacza, ze zle spiewa.
Piosnka mila dla ucha i glos niczego sobie.

--- Koniec cytatu ---
Mira tam nie wybierają papieża żeby politykować ;) baba z cycami ma takie same prawo do zaprezentowania się jak i inne indywidua

Jomir:
Ano sie zgadzam w calej rozciaglosci :)

To Ayme o politycznej poprawnosci zaczela, wiec tylko pogdybyalam.

ayme:
kielbasa z  broda wygrala jak wczesniej juz podejrzewalam,przecietny wyjec -gdyby nie broda wiele osob by nie glosowalo, a tak chcieli pokazac ze sa tolerancyjni  ;Dbardziej podobaly mi sie Wlochy,Niemcy,Rosja ...

Jomir:
De gustibus non disputande est.

Nie rozumiem tez, dlaczego obrazasz ja/jego?

MOja Holandia doszla do drugiego miejsca, ale Conchita byla? tez dobra? (hehe ... mimo wszystko nie wiem jakiego rodzaju uzywac) :) 

anastazjasz:
Świadomie i z premedytacją stwierdzam, że tak jestem z ciemnogrodu/zaścianka/kraju rasistów itp, itd - proszę wybrać, gdzie cywilizacja podobno nie dociera ale za to żadna z moich koleżanek nie ma brody, zaś reprezentantce Ukrainy chętnie zrobiłbym śniadanie  :P

P.S. Aby wygrać konkurs Mis, kobiety muszą się oddać właściwej osobie decydującej, Eurowizja weszła na wyższy stopień rozwoju: już nie d..pa a broda gwarancja sukcesu, postęp i ewolucja  moi drodzy  :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej