Ogólne > Rodzina ...
Paszport dla dziecka w PL
Jomir:
Bo nowe przepisy obowiazuja od 1 stycznia 2013, zerknij do wklejonego przeze mnie linku.
Jomir:
--- Cytat: slaban w 14 Maj 2014, 19:59:19 ---a co za różnica polski czy duński adress na paszporcie nie ma adresu zamieszkania ;D
--- Koniec cytatu ---
W paszporcie nie ma, ale na wniosku trzeba cos wpisac.
wiolinia:
--- Cytat: Jomir w 14 Maj 2014, 20:21:41 ---Bo nowe przepisy obowiazuja od 1 stycznia 2013, zerknij do wklejonego przeze mnie linku.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie Jomir dopatrzyłam się po napisaniu postu. Dzięki.
farvela:
--- Cytat: wiolinia w 14 Maj 2014, 20:03:03 ---To ciekawe rzeczy piszecie. Ja będąc w PL w 2011 roku chciałam w urzędzie wojewódzkim w Szczecinie zrobić nowy paszport bo się skończył to zostałam odesłana z kwitkiem do ambasady PL w København ponieważ nie mam meldunku w PL tylko w DK >:(
--- Koniec cytatu ---
I cale szczescie ze te przepisy sie zmienily bo u mnie w ten sposob byloby trudno. Ojciec dziecka mieszka w PL i musimy ten wniosek zlozyc razem. Chcę uniknac komplikacji tego typu dlatego zrobimy to razem w PL. Uff.
Jomir:
Ja zrobilam tak, ze wypelnilam wniosek, w ambasadzie go podbili za zgodnosc i pozniej juz tata syna sam zalatwial paszport w Polsce, jak mlody byl na wakacjach u niego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej