Ogólne > Dania i o Danii
No..! robaczki!
frisms:
--- Cytat: zpatentem w 24 Maj 2014, 12:31:36 --- Na kogo jutro glosujecie (o ile macie czas i mozliwosci :) ) i dlaczego?
Ja glosuje na Messerschmidta bo jest bystry,wyszczekany, konkretny i bardzo odpowiednio krytyczny. Reszta komediantow to zaczadzeni lowcy posad w parlamencie; bez idei, poslugujacy sie nalogowo wyswiechtanymi sloganami :)
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam sie z toba,tez glosowalam na Mortena M. a ten drugi Morten Helveg z Radikale B - jaki on jest glupi matoł,oglądałam kilka programów i debat przed wyborami - facet jest po prostu durny !!! Aha i ta z S - Ida Auken - ta babcia ona tez jest walnięta,śmiałam sie z jej wypowiedzi...eh
Juz nie długo po wszystkim !! Wieczorem o 23.00 ostateczne wyniki.
roga:
--- Cytat: frisms w 25 Maj 2014, 20:05:02 ---Zgadzam sie z toba,tez glosowalam na Mortena M. a ten drugi Morten Helveg z Radikale B - jaki on jest glupi matoł,oglądałam kilka programów i debat przed wyborami - facet jest po prostu durny !!! Aha i ta z S - Ida Auken - ta babcia ona tez jest walnięta,śmiałam sie z jej wypowiedzi...eh
Juz nie długo po wszystkim !! Wieczorem o 23.00 ostateczne wyniki.
--- Koniec cytatu ---
Glupi matol, facet poprostu durny!!! ona walnieta = argumenty :(
zpatentem:
Rzeczywiscie Margarete Auken zachowuje sie czesto zenujaco w dyskusjach telewizyjnych; przerywajac innym, gestykulujac.
Cytat z BT:"Hun kan være noget forvrøvlet og indforstået at høre på og er ikke altid kortfattet".
Roga! Opowiedz lepiej o twoim glosowaniu.... i nie gan argumentacji innych (to raczej subiektywna sprawa) bo przeciez spelnili swoj obywatelski obowiazek...
frisms:
--- Cytat: roga w 25 Maj 2014, 22:03:51 ---
Glupi matol, facet poprostu durny!!! ona walnieta = argumenty :(
--- Koniec cytatu ---
Jak byłam w liceum ubierałam świat w piękne słowa - dzisiaj nazywam rzeczy po imieniu.
Morten Helveg - bredzi od rzeczy i inaczej tego nie można nazwać,sam nie wierzy w to co mówi,pieprzył głupoty tylko żeby zdobyć poparcie przed wyborami,a i reszta partii tez jest tåbelig stad nazywa się ja Radigale ;) Martin Lidegaard minister obrony tez Radigale - szkoda slow,on i ta jego polityka...
Babcia Auken pluje przez zęby i opowiada bajki na dobranoc,powinna sie lepiej zając swoimi børnebørn a nie polityka,daleko jej do Pia K.
Szkoda mi Szwecji,ale Sverigedemokraterna chociaz dwa mandaty dostała,...na jesień maja wybory do rządu.
zpatentem:
U mnie ma Morten Helveg pseudonim "Zorro"; odpowiednia aparycja :) Tez nie cierpie tej partii.. ale,ale. niestety, Vestager jest bez watpienia, najlzdolniejszym i najbardziej wplywowym politykiem w obecnym rzadzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej