Ogólne > Hydepark
jaka siec komorkowa w dk ?
matall:
Witam, od prau miesiecy mam problemy z Lebara ...to wylaczaja mi roaming to podnosza ceny bez informowania(bo oczywiscie czegos nie doczytalem) albo nie doladuja konta i tak w kolko ...i za kazdym razem trzeba wisiec 30min na telefonie zeby wogole sie dodzwonic wiec rodzi sie moje pytanie ... czy jest jakas lepsza siec majac na uwadze ze dzwonie czesciej do PL niz po DK ktora ma roaming i z ktorej mozna wszedzie dzwonic ? raz mialem delight ...fakt byla mega tania ale niemoglem sie dodzwonic wszedzie wiec trzeba bylo zmienic,...wiec tak
-potrzebuje roaming
-w miare tanie polaczenia do PL
-i zebym zawsze sie dodzwonil i ktos do mnie -----lebara to spelnia ale ostatnie miesiace cos kombinuja i irytuje sie wiec czas albo zmienic albo przekonac sie ze to wciaz dobra siec :)
wiem ze sa lyca , vectone , onphone ,delight, oczywiscie lebara ...moze jest wiecej ale wiecej nie znam
happybeti:
Zmieniłam ostatnio z Lebary na One Mobile- spełnia warunki, które podajesz .
Lebara - porażka totalna, jak piszesz .
willy:
A ja jestem zadowolony z Lebary.
Raz jak się zdażyło że mieli problem z doładowaniami, to zadzwoniłem i w 5 minut doładowali mi konto.
Nie zauważyłem też problemów z dodzwonieniem się gdzieś itd.
sofft:
Ja mam LycaMobile i jestem super zadowolony.
Najlepiej to sobie przenieś numer do innej sieci i dostaniesz bonus (ja w LycaMobile dostałem 50koron gratis).
newbie12:
Ja zmienilam Lebare na Oister i jestem bardzo zadowolona. Czesto maja fajne promocje, np. teraz za 99 kr jest 7 godzin rozmow i 7GB internetu, za darmo z oister do oister i darmowe smsy :) Wszystko dziala bardzo sprawnie i bez problemow. Na dodatek jesli pojawia sie lepsza promocja niz masz, mozesz ja zamienic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej