Ogólne > Hydepark

jaka siec komorkowa w dk ?

<< < (2/4) > >>

xbertx:
A jaką sieć w trybie pre-paid polecacie aby był jakiś internet w telefonie? Nie będę dużo dzwonił ani SMSował. Ogólnie jakieś 100 SMSów/m-c i z godzina rozmów max. Nie interesuje mnie opcja z umową, po prostu idę do kiosku i kupuję jakiś starter :-) co polecacie?

Edit.
Jak jest w tym Oister - tylko abonament, nie można kupić gdzieś startera? Nie mam możliwości zamówienia na adres :(

matall:

--- Cytat: newbie12 w 08 Cze 2014, 12:02:08 ---Ja zmienilam Lebare na Oister i jestem bardzo zadowolona. Czesto maja fajne promocje, np. teraz za 99 kr jest 7 godzin rozmow i  7GB internetu, za darmo z oister do oister i darmowe smsy  :) Wszystko dziala bardzo sprawnie i bez problemow. Na dodatek jesli pojawia sie lepsza promocja niz masz, mozesz ja zamienic.

--- Koniec cytatu ---

moze siec ok jesli chodzi dzwonienie po DK ,ale ja bardziej dzwonie do PL i SE wiec mi ta opcja malo odpowiada bo spojrzalem na ceny rozmow zagranicznych to maja kosmiczne  :)

Mrozik:
Tylko Lycamobile,za darmo do Polski na komorki jak masz Lyca PL,duzo promocji.Najlepsza siec :)

MARKK:

--- Cytat: sofft w 08 Cze 2014, 11:22:39 ---Ja mam LycaMobile i jestem super zadowolony.
Najlepiej to sobie przenieś numer do innej sieci i dostaniesz bonus (ja w LycaMobile dostałem 50koron gratis).

--- Koniec cytatu ---

Ja przeszedłem do Lyca.dk z Lebary i to BYŁ BŁĄD!
1. MMS-BRAK
2. INTERNET-LIPA,karta jest zarejestrowana w roamingu(jest literka R obok zasięgu) mimo że jestem w Danii! Internet chodzi jak wół i to miał być 3G.....Poza tym muszę mieć uruchomiony przepływ danych w ROAMINGU żeby to to chodziło, a jestem w Danii.
3. Lyca nie przyjmuje SMS ze specjalnych numerów. To znaczy że mam VISA DK i zabespieczenie zakupów on-line poprzez Verified by Visa i za każdym razem przychodzi mi jednorazowy kod SMSem- ALE NIE W LYCA.DK. LIPA,LIPA I wracam do Lebary.
Tam paczka 10godzin do wszystkich sieci z internetem3G hula aż miło za 149 miesięcznie.
Kto LYCA.DK zachwala to chyba tam pracuje................

czysio:
Dokładnie tak, Lyca - tanie rozmowy do Pl , darmowe rozmowy między sobą , nie trzeba mieć nic na koncie aby zadzwonić na drugi numer w Lyca ale za to sieć raczej słaba. Lebara to najpopularniejsza sieć Polaków , jest to sieć , która była najtańszą opcją w poprzednich latach , nie jest najtańsza ale za to stabilna. Rozmowy między sobą są darmowe ale za połączenie trzeba płacić 50 ore , ceny rozmów do Pl są niskie ale nie powalają i w Dk jest podobnie. Ja przez lata miałem lebarę aż do momentu przejścia na abonament , chodź właśnie ostatnio  kupiłem starter w Lyca aby móc czasami dzwonić do Pl gdyż z abonamentowego się nie opłaca poza Dk. Pozdrawiam. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej