Ogólne > Rodzina ...

Zasiłek rodzinny

<< < (2/3) > >>

Jomir:
A Ty i dzieci gdzie? w Dani czy w Polsce?

ona79:
w Polsce  :)

ona79:
Patrze właśnie na pismo i powinno być od  1 maja 2004  :)

sewekrusek:
No też się tym interesowałem. Tylko, że nasze urodziło się już w Danii więc łatwiej.

sylwia03:
witam ,ja mieszkam z całą rodziną w Danii dwa lata i było tak,musieliśmy różne papiery poskładać ,z tym że mieszkałam na początku w Polsce dopabuse po paru miesiącach przyjechaliśmy do Danii.Mąż sam zajął się tutaj z rodzinnym ,ja w Polsce bo trzeba było różne zaświadczenia dostarczyć ,na koniec wysłałam do urzędu marszałkowskiego w Szczecinie,i oni odesłali do Danii.więc jak przyjechałam z dziećmi do męża było już załatwione,tylko czekaliśmy na decyzję,przyszła po paru miesiącach i było tak pierwsze 6 miesięcy nie mieliśmy nic potem naliczane procentowo 2 razy po 25% potem 2 razy 50% potem 75% i następnie 100% ,ale własnie pisałam do nich co z wyrównaniem ,długo czekałam na odpowiedż [pisałam wielokrotnie]i w końcu przysłali formularz do wypełnienia ,zrobiliśmy i wysłaliśmy.I w czerwcu br.wyrównali nam całość,ale nadal te pierwsze 6 miesięcy nie,myślę że tak jest taka kwarantanna ,nie wiem .wiem też że nie którym którzy w tamtym roku przyjechali z całymi rodzinami ,dostali od razu i 100%rodzinne więc nie wiem od czego to zależy ,na pewno musisz do nich napisać z zapytaniem .to tak w skrócie ,mam nadzieję że zrozumiałaś .pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej