Ogólne > Hydepark
Polak Polakowi...
szczurek:
--- Cytat: hamakadon w 29 Sie 2014, 10:43:47 ---Feriepenge owszem może pracodawca trzymać na swoim koncie, nie jest to przestępstwem, tylko jeżeli chce te pieniądze wybrać po 1 maja to powinien je wypłacić, a nie że nie wypłaca. Nie pasowało mi traktowanie to się zwolniłem, a temat z mojej strony poruszony po paru latach więc nie wiem o co pijesz, chyba że mu lewej ręki użyczasz?
--- Koniec cytatu ---
lewej czy prawej przypnij to do siebie.To ty mu uzyczyles przez 1,6 roku swojej pracy ,swojego zycia ,swojej poniewierki.nie siedzi sie az tak dlugo u takich kretynow.mnie spotkal jeden przypadek i po miesiacu juz mnie tam nie bylo.i to tyle a ciebie nadal to boli bo faktycznie troche czasu tam utkwiles .
pudel139:
czy to w polsce czy za granicą polacy znajdują się tacy sami ;) po prostu za granicą jest wiekszy % trafienia na oszusta po przez szukanie coś wspolnego z własynm jezykiem
vordingborg:
Coś w tym jest :) ale z miejscowymi było jeszcze gorzej ??? jak już się gdzieś wybrali to napadali, zniewalali, kradli, bili i gwałcili.
Takie tam zamorskie wycieczki w nienieckich hełmach z rogami :D a teraz są z nich tacy dumni....
szczurek:
:(
Nawigacja
Idź do wersji pełnej