Ogólne > Hydepark
Proszę o usunięcie flagi duńskiej przy moim nicku
Jomir:
--- Cytat: bart656 w 07 Wrz 2014, 15:04:54 ---B@jka
Ja np.dostalem ostrzezenie od Administratorow za uzycie cytatu " Wam kury szczać prowadzić"
Stwierdzili ze obrazam na forum, a jest to cytat Józefa Piłsudskiego "Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić"
Mamy troche mało znajacych historie naszego kraju administratorow.
--- Koniec cytatu ---
To, ze powiedzial to Pilsudski, nie oznacza, ze jest to kulturalne.
B@jka:
Mnie też się wydają śmieszni pseudo "Polacy", którzy bawią się w zduńszczanie Polaków.
Sami Duńczycy są dalecy od takich zabaw i szanują naszą flagę, nasze przywiązanie do symboli i polskich tradycji.
Np. na cieście urodzinowym naszych dzieci często widzę polską flagę, co jest baaardzo poważane.
Jak można zmuszać do przyjmowania symboli duńskich wbrew naszej woli ?
Czy to jest forum tylko dla zduńczonych polaków ? A innym wstęp wzbroniony?
Bo albo przyjmujesz flagę duńską albo odejdź z tego forum ? ???
Polacy dyskryminują Polaków ! WSTYD i HAŃBA !
Jomir:
--- Cytat: faja w 07 Wrz 2014, 16:02:44 ---Mnie osobiscie ten znaczek nie przeszkadza, ale sie zdziwilam, jak wszyscy zostali nim obdarzeni.
I tez chcialabym sie dowiedziec dlaczego dunska flaga oznacza aktywnosc na forum, mozna przeciez uzyc inne kolory, znaczki, linie.
--- Koniec cytatu ---
Zrobi Willi stokrotke, oburza sie mezczyzni, ze babske; zrobi kufel z piwem obraza sie abstynenci, zrobi gwiazki, bedzie ze zydowskie, zrobi szlaczki, bedzie, ze zmija;
Jeszcze sie taki nie urodzil, co to kazdemu dogodzil.
Jest grupa ludzi, ktora nigdy nie bedzie zadowolona, a ich aktywnosc na forum ogranicza sie jedynie do pieniactwa i obrazania innych. Taki worek treningowy do odreagowania frustracji.
Mieszkamy w Danii, chcac nie chcac jestesmy pod wplywem tej kultury; Jezeli komus flaga dunska przeszkadza, a wrecz sola w oku, to chyba lepiej do domciu. Bo tu dunskie flagi wszedzie - na autobusach, pociagach, plakatach...
willy:
Zrobiłem nową grupę użytkowników.
Kązdy może się tam wpisać i będzie miał polską flagę. Wystarczy wejśc w Profil, z menu po lewej w sekcji Modyfikuj profil wybrać Grupy użytkowników i wybrać sobie patriota.
Jomir:
--- Cytat: B@jka w 07 Wrz 2014, 16:10:19 ---Mnie też się wydają śmieszni pseudo "Polacy", którzy bawią się w zduńszczanie Polaków.
Sami Duńczycy są dalecy od takich zabaw i szanują naszą flagę, nasze przywiązanie do symboli i polskich tradycji.
Np. na cieście urodzinowym naszych dzieci często widzę polską flagę, co jest baaardzo poważane.
Jak można zmuszać do przyjmowania symboli duńskich wbrew naszej woli ?
Czy to jest forum tylko dla zduńczonych polaków ? A innym wstęp wzbroniony?
Bo albo przyjmujesz flagę duńską albo odejdź z tego forum ? ???
Polacy dyskryminują Polaków ! WSTYD i HAŃBA !
--- Koniec cytatu ---
Zapisujac sie na forum powinnas przeczytac regulamin i na niego sie zgodzic.
Zanim zapislalas sie na forum widzialas jak wyglada, wiec o co chodzi?
Nie podoba CI sie forum, nie podoba CI sie sposob zarzadzania, to po prostu nie uczestnicz.
Zadna dyskryminacja, po prostu nie rozumiem, tego masochizmu - irytuje Cie, nie podoba CI sie, wiec po co sie meczyc?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej