Ogólne > Hydepark

Proszę o usunięcie flagi duńskiej przy moim nicku

<< < (5/7) > >>

Jomir:

--- Cytat: willy w 07 Wrz 2014, 16:19:00 ---Zrobiłem nową grupę użytkowników.
Kązdy może się tam wpisać i będzie miał polską flagę. Wystarczy wejśc w Profil, z menu po lewej w sekcji Modyfikuj profil wybrać Grupy użytkowników i wybrać sobie patriota.

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, ze CI, co maja dalej dunska flage nie sa patriotami?

@ae@:
Dla mnie wszyscy wyjezdzajacy z wlasnego kraju dla pieniedzy - nie sa patriotami.

Zeby nie bylo nieporozumien - ja nie jestem partiota, urodzona w Polsce - owszem, ale stad do patiotyzmu mieszkajac w innym kraju baaaardzo daleko.

Ale to pakowanie walizki, wyjazd i wielka patriotycznosc zza granicy - smieszy mnie to.

Do Willego: a moze ja zaprotestuje przeciwko uzywaniu polskiej flagi w swoich profilach, to przeciez ponizenie dla narodowego symbolu!!! Nie zgadzam sie!!! To niepatriotyczne!!!   ;)
(ironi kan forkomme)

faja:

--- Cytat: willy w 07 Wrz 2014, 16:19:00 ---Zrobiłem nową grupę użytkowników.
Kązdy może się tam wpisać i będzie miał polską flagę. Wystarczy wejśc w Profil, z menu po lewej w sekcji Modyfikuj profil wybrać Grupy użytkowników i wybrać sobie patriota.

--- Koniec cytatu ---
Willy, ja chce takie kafelki jak Ty masz, kolor obojetny, nie flage  :)

@ae@:
Ale te kafelki czerwone sa - to ty komunista jestes? Aha!  ;)

szczurek:

--- Cytat: @ae@ w 07 Wrz 2014, 16:29:39 ---Dla mnie wszyscy wyjezdzajacy z wlasnego kraju dla pieniedzy - nie sa patriotami.

Zeby nie bylo nieporozumien - ja nie jestem partiota, urodzona w Polsce - owszem, ale stad do patiotyzmu mieszkajac w innym kraju baaaardzo daleko.

Ale to pakowanie walizki, wyjazd i wielka patriotycznosc zza granicy - smieszy mnie to.

Do Willego: a moze ja zaprotestuje przeciwko uzywaniu polskiej flagi w swoich profilach, to przeciez ponizenie dla narodowego symbolu!!! Nie zgadzam sie!!! To niepatriotyczne!!!   ;)
(ironi kan forkomme)

--- Koniec cytatu ---
mysle ze malo jest ludzi ktorzy pakowali walizy z nastawieniem ,,jade wypoczac do Danii,, wiekszosc pakowala te walizy bo sytuacja w Polsce nie potrafila wielu dac tej pracy ,ja mam wielki zal do Polskiego rzadu ze  nie potrafi poradzic sobie z tym bezrobociem .nie powiesz mi ze nie jestes rozdarta miedzy tym miejscem obecnym a Polska .pewnie sa i tacy co zapominaja mowic po polsku ,ale na kazdy urlop gnaja do Polski i wtedy taaakich bogoli graja ze szkoda gadac.nic tu nie ma wspolnego z patryiotyzmem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej