Ogólne > Hydepark
Proszę o usunięcie flagi duńskiej przy moim nicku
Jomir:
"mowic po polsku" zapominaja najczesciej Ci, ktorzy jeszcze nie opanowali jezyka obcego ;D
Tak to jakos dziwnie sie sklada, jednego jeszcze sie "nienaumial", ale ojczysty juz uciekl, pewnie by miejsce w mozgu zrobic dla obcego. Jeno dziwnie jakos obcy nie wplynal i proznia zostala ;D
B@jka:
Dziękuję Willy :) za reakcję. Przed chwilą weszłam w profil tak jak wskazałeś, próbowałam się wypisać z wszystkich grup,
aby być zwykłym członkiem bezpartyjnym i nic. Bądź uprzejmy zrobić opcję dla neutralnych.
Nasze zaangażowanie w forum określa ilość postów wyrażone w liczbach, a nie flaga , szlaczek czy coś innego jeszcze.
Ponadto chciałam Ci powiedzieć, że zapisałam się tu wczoraj z prośbą o poradę. Dzisiaj poprosiłam o usunięcie flagi duńskiej
i cierpliwie czekałam na reakcję admina, zwłaszcza, że niedziela i nikt nie musi być na każde zawołanie.
Tymczasem zostałam zaatakowana przez jakąś grupę zduńczonych "polek".
Na co dzień unikam kontaktu z takimi pseudo polakami, widziałam wiele razy jak szkodzą innym Polakom, same zachowują się jakby cierpiały na wściek macicy (obiektywna ocena z doświadczenia , nie obraza).
Wybacz Willy nie będę się tu udzielała. Nie przyszłam na forum aby z kimkolwiek się kłócić, spokój cenię ponad wszystko.
willy:
I sobie też zabrałem kafelki, żeby nikomu nie przeszkadzały.
B@jka: Nie ma i nie będzie innych opcji.
B@jka:
--- Cytat: willy w 07 Wrz 2014, 17:19:37 ---I sobie też zabrałem kafelki, żeby nikomu nie przeszkadzały.
B@jka: Nie ma i nie będzie innych opcji.
--- Koniec cytatu ---
Proszę wobec tego mnie wypisać z wszystkich grup i bez mojej wyraźnej woli w moim profilu nie przyporządkowywać mnie do patriotów, duńczyków....
Musiałbyś mieć o mnie więcej informacji aby powiedzieć, ze jestem czy nie jestem patriotka, katoliczka czy kto tam jeszcze...bądź tak miły zauważyć, że my sami w sercach określamy się , a nie administrator po 10 wpisach ,
gdzie część jest o Tańcu z Gwiazdami.
Jomir:
Mysle, ze dyskusje czas zakonczyc.
Bajko jestes jednym z wielu tysiecy uzytkownikow, na Twoja prosbe w niedziele, poswiecajac czas wolny Willi probowal cos zmienic. Mysle, ze wystarczy!
Idz pobiegac, bieganie pomaga na wiele chorob, miedzy innymi na "ondt i røven".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej