Ogólne > Hydepark
Polak ostoja narodow
Ania8520:
Oj nie bierz tego do siebie szczurek :) Tak jak to Ty napisałeś.
Nikt nie będzie pisał że mam syf w domach lub że kradnę albo że mam tipsy i jestem wielką gwiazdą ;)
Pisałaś to ogólnikowo czyli było to też kabusewane do mnie. Na drugi raz zwracaj się do konkretnej osoby a unikniemy nieporozumień że to nie było do Ciebie tylko kogoś innego.
Temat uważam za zamknięty bo dyskusja z Tobą jest nudna i męcząca. I nic ciekawego nie wnosi.
Ja już w tym temacie napisałam co miałam.
Roga - my nie mamy polskiej telewizji i z tego co wiem Polscy znajomi też nie mają. U nas w śród znajomych w Polsce i w rodzinie często się patrzyło na TV ale zawsze jak przychodził gość to telewizję się wyłączało i skupiało na gościu.
Mam duńską telewizję a póki co zadowalam się książkami bo nawiozłam sobie pełno :)
Pozdrawiam
cwsm111:
Za jakiś czas stuknie mi 9 lat w tym kraju,i prawie wszystkie osoby którym mowie ze nie mam Polskiej telewizji i nigdy nie miale oraz co najciekawsze- nie zamierzam posiadać , nie mogą pojąć jak można tak funkcjonować.
Moze to wypadkowa standardowego blokowiska gdzie jedyna rozrywka było oglądanie tv.
Co najciekawsze, stawiam znak równości miedzy telewizja polska a duńską. trzeba się naprawdę nagimnastykować by na coś ciekawego trafić.
Jedynie ramasjang utrzymuje telewizor przy życiu.
happybeti:
--- Cytat: cwsm111 w 11 Wrz 2014, 20:05:53 ---(...)
Jedynie ramasjang utrzymuje telewizor przy życiu.
--- Koniec cytatu ---
;D - to tak, jak u nas 8).
Nawiasem mówiąc, jestem pełna podziwu, że publiczna telewizja może zrobić tak dobry kanał dla dzieci, bez tych wszystkich japońskich i disneyowskich "otumaniaczy" .
zpatentem:
A na temat zastoji dodam, ze dr2 i drk to programy ktore kazdy rozumny (albo pretendujacy do tego :) ) mieszkaniec tego kraju powinien ogladac.
Deadline, Debatten, filmy czy programy historyczne sa niezmiernie interesujace;a gdy cos sie "zatarlo" mozna to odnalezc na dr.dk i zobaczyc ponownie nawet chyba z tekstami.
nadusiaa:
Ania8520 to co piszesz nic dodac nic ujac w 100% prawda rozumiesz o czym pisze
Reszta nie ma chyba pojecia oczym my mowimy i co chcemy przez to powiedziec.jomir i cala reszta to chyba w necie przez 24 godziny non stop siedzi widac ze na sofie siedzi a sprzataczka sprzata ciekawe czy legalnie juz to widze..nikt z was nie potrafi zrozumiec sensu tego co chcielismy przez to powiedziec
mowie tak a nie inaczej bo to lenie oszusci I duzo by mowic, wyzyskiwacze kilka lat wstecz pracowalam ale na czarno bo zaden legalnie nie chce placic.tylko o tym wspomnij to po pracy, pracowalam u faceta kabusewnika co w zwiazkach pracuje super walczy o pracownikow I ich prawa a zatrudnia na czarno, to do lichachce wampowiedziec na czarno zatrudniaja I tak ich uwielbiacie a polacy to be to dopabuse oszusci
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej