Nadinterpretujesz!
Rozumiem, ze ja oceniam i krytykuje, a TY tylko wyrazasz tylko swoje zdanie.
Tak jak Ty masz prawo miec swoje zdanie, tak i ja mam.
Epitet naiwny nie jest obrazliwy ani nacechowany pejoratywnie!
I szczerze mowiac, nie wiem jak inaczej nazwac kogos, kto kupuje za gotowke auto bez sporzadzenia umowy, od osoby, ktora nie jest wlascicielem auta.
Tu masz wyjasnienie slowa naiwny, bo widocznie go nie znasz:
http://sjp.pwn.pl/sjp/naiwny;2486197
Co do usuowania postow, pozwol, ze to ja bede w porozumieniu z wlascicielem forum decydowala o tym czy posty usuwac czy nie.
To jest moja ostatnia odpowiedz w tej kwestii.
Jomir,
Ja nadinterpretuję a Ty co robisz?
I dlaczego ingerujesz w moją interpretację?
Jeśli Ty możesz krytykować to i ja.
Ty uważasz że słowo "naiwny" w poście to nic takiego ale jak ja napisałam "smutne że ludzie którzy piszą morze przez z kończą studia" - to już jest obraza tak?! Bez przesady - gdzie ja tą dziewczynę obraziłam?
Jasno jest napisane w regulaminie że nie można OBRAŻAĆ a nie że nie można pisać swojego zdania.
Ktoś tu chyba tego nie rozumie.
I wklejasz swoje posty żeby każdy widział przebieg rozmowy a gdzie są nasze posty?
Ty chcesz się "oczyścić" a my?
ty znow pijesz ? Czy ktos odniosl sie do ciebie ze ty komus zazdroscisz .???twoje 5 øre musi byc !!bo inaczej dzien masz nie zaliczony .wez sobie waleriane albo wypij herbatke to serducho przestanie cie bolec!
To ty twierdziasz ze cos innego kryje sie za tym jej wynagrodzeniem .
Szczurek,
Nie, nie piję - jestem nie pijąca

Pisałaś ogólnie więc mogę odpowiedzieć - napisałaś "zazdrościcie" więc do ogółu
I nie biorę sobie wszystkiego do siebie bo nie spinam pośladków jak Ty kiedy piszę. W moich wypowiedziach jest żart czy też sarkazm a w Twoich co? Dowalić, dowalić, dowalić
Napisałaś "To ty twierdziasz ze cos innego kryje sie za tym jej wynagrodzeniem ."
Bo Ty nie wiesz o co chodzi w tym temacie więc co się wtrącasz? Byłaś? Widziałaś? To idź sobie zrób drinka