Ogólne > Hydepark

Szwecja stanie się wkrótce krajem trzeciego świata

<< < (4/39) > >>

jankow:
Zawsze gdy są poruszane takie tematy przypomina mi się filmik z YouTube: //www.youtube.com/watch?v=cUlSTwQ7wtw i ciary przechodzą po plecach. Za 30 lat w wielu państwach europejskich muzułmanie będą wiedli prym :( :o.

sopocianka:
spooky :D czy jakos tak... widzac to, co dzieje sie w tym kraju, postanowilam budowac dom w Polsce :) nie przez artykul dziecko drogie. Nie chce, aby moje dzieci byly wyzywane od bialych swin, aby byly bite i zastraszane przez ahmedow, mohamedow czy innych takich (przejdz sie po Kbh) Moj 10 letni syn wraca ze szkoly i mi mowi: "jak namalujesz mahometa to umrzesz"
Nie jedziemy do Polski dzis czy jutro, ale po tym jak syn zda mature, czyli okolo 8 lat. I tak, wiem co bede robic za 8 lat, bede siedziec w zajebistym domku na wsi z mezem i dziecmi, bedziemy mieli rolnikow za sasiadow, od ktorych bedziemy kupowac swieze maslo, mleko i wieprzowine. Dzialke juz kupilam w Kujawsko-Pomorskim :D bo tam mi sie podoba i oszczedzamy duzo co miesiac, a dokladnie 10tys pln jakbys nie wiedzial co to duzo. Moze w tym kraju tez zakupimy dom...moze, ale odechcialo mi sie, po tych wszystkich niusach nie tylko z netu :)

nickname:
true  ;) , mam bardzo podobną wizję

lukashero:

--- Cytat: sopocianka w 27 Paź 2014, 15:24:43 ---spooky :D czy jakos tak... widzac to, co dzieje sie w tym kraju, postanowilam budowac dom w Polsce :) nie przez artykul dziecko drogie. Nie chce, aby moje dzieci byly wyzywane od bialych swin, aby byly bite i zastraszane przez ahmedow, mohamedow czy innych takich (przejdz sie po Kbh) Moj 10 letni syn wraca ze szkoly i mi mowi: "jak namalujesz mahometa to umrzesz"
Nie jedziemy do Polski dzis czy jutro, ale po tym jak syn zda mature, czyli okolo 8 lat. I tak, wiem co bede robic za 8 lat, bede siedziec w zajebistym domku na wsi z mezem i dziecmi, bedziemy mieli rolnikow za sasiadow, od ktorych bedziemy kupowac swieze maslo, mleko i wieprzowine. Dzialke juz kupilam w Kujawsko-Pomorskim :D bo tam mi sie podoba i oszczedzamy duzo co miesiac, a dokladnie 10tys pln jakbys nie wiedzial co to duzo. Moze w tym kraju tez zakupimy dom...moze, ale odechcialo mi sie, po tych wszystkich niusach nie tylko z netu :)

--- Koniec cytatu ---

Nie martw się o przyszłe problemy. Martw się, jak do nich dożyć. ;)

A pomysl jeszcze o takim scenariuszu...Za 40 lat muzulmanie opanowuja niemcy, szwecje, danie, francje itd. Oczywiscie mam na mysli to ze zaczynaja rzadzic, bo jest ich po prostu wiecej niz bialych. Sa w rzadach, wparlamencie europejskim itd. Jasna sprawa ze islam jest religia dominujaca. Nagle sie okazuje ze francuzki prezydent ahmed muhamad,spotyka sie z muhhamadem ahmedem, kanclerzem niemiec i ustalaja ze oni nie chca zyc w takiej europie w ktorej niektore panstwa jak czechy czy polska sa chrzescijanskie... podpowiem ze francja ma arsenal nuklearny, a polska nie ma... wszystko sie moze wydarzyc.

Dlatego ja, kupilem sobie ziemie w Chile i tam zamierzam wyjechac.Odkladam pieniadze i gdyby ktos byl ciekawy to duzo wiecej niz 10 tys zl miesiecznie.To tak nawiasem mowiac, bo na pewno wszystkich interesuje kto ,kiedy i gdzie wyjedzie i ile pieniedzy to dla niego duzo. Zenua.
Jeszcze jedno mi sie przypomnialo

Bopczyk:
Żadne państwo stawiające na politykę socjalną, a na dodatek wychodzące z otwartymi rękoma do imigrantów nie ma szans na przetrwanie i rozwój gospodarczy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej