Ogólne > Hydepark

Szwecja stanie się wkrótce krajem trzeciego świata

<< < (5/39) > >>

frisms:
Sopocianka - "Nie jedziemy do Polski dziś czy jutro, ale po tym jak syn zda maturę,czyli około 8 lat. I tak, wiem co będę robic za 8 lat, będę siedzieć w zajebistym domku na wsi z mężem i dziećmi, będziemy mieli rolników za sąsiadów, od których będziemy kupować świeże masło, mleko i wieprzowinę. Działkę juz kupiłam w Kujawsko-Pomorskim."

Artykul z dzisiaj - http://wyborcza.pl/1,75248,16874864,Polska_nie_tylko_dla_Polakow__Za_5_lat_zacznie_brakowac.html   

Sopocianka,także wiedz ze twój sąsiad Ahmed juz tam będzie na ciebie czekać...z grillem i wieprzowinka!  ;)

szczurek:
 ;)Sopocianka ale ty tak na serio  ;)

slaban:
W 100% zgadzam się z sopocianką
Ja już jedną nogą jestem prawie w polsce (w przyszłym roku wracam domek skończony :) ) wyjechałem z konkretnym celem z rodziną dla mnie nie ważne kto będzie moim sąsiadem WAŻNE ŻE JA BĘDE U SIEBIE!!!
Mnie to cieszy że będzie mniej ludzi do pracy wtedy warunki w polsce będą się polepszać bo emigranci przyjeżdżają tylko tam gdzie im się opłaca(nie mam na myśli socjalu),więc rodacy nie wracajcie do polski :)

Jomir:
CHyba nie doczytales wklejonego artykulu. W 2013 roku Polska przyjela niemalze nawiekasza ilosc imigrantow sposrod krajow EU.

Przynajmniej kilka razy wiecej niz Dania.
Wiec spokojnie, rak do pracy nie zabraknie. Na razie jest to wschod - czyli Ukraincy, BIalorusini i troche Wietnamczykow. Tylko czekac az reszta sie zorientuje.

Dariuszkwiat:
Nie podniecajcie się tymi powrotami, bo znając życie to będziecie jeszcze dobrych parę lat  robić na ciapatych. Puki nie będzie świadomości społeczeństwa o nacjonalizmie do tedy będzie problem wielokulturowości, puki nie zrozumie się działań takich osób jak Breiwik, będzie się pozwalać aby ciapate panoszyły się w rodzinnym kraju

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej