Ogólne > Pomoc!
Polskie auto w DK bez pozwolenia a zmiana tablic
zpatentem:
Policja sprawdzi cpr i dowie sie, ze jestes tu od dawna, zostaniesz wtedy ukarany a nawet pozbawiony samochodu; i nagle zrozumiesz, ze jazda rowerem to prawdziwa i konieczna przyjemnosc, nawet w zimie :)
spooky:
zpat mnie pewnie podpuszcza ;)
- ale ... gdyby policja jako argument zatrzymania samochodu podawała "datę cpr-u" ... to by każdą sprawę w sądzie przegrała ;)
zpatentem:
Policja zatrzymujac samochod na polskiej rejestracji pyta natychmiast o dowod tozsamosci i rownie szybko sprawdza status czlowieka w Danii, wbijajac cpr lub nazwisko z polskiego dowodu osobistego w komputer i tu nastepuje klops.
Na stronach naukowych, do ktorych jeszcze nie dotarlem, podano ponoc, ze stresowa jazda samochodem "bokami" powoduje utrate owlosienia (zwlaszcza na glowie), zmarszczki i impotencje, czyli skraca zycie; po co ci to tomgan? :)
Jomir:
Dokladnie jak pisze Zpat
To nie Polska, ze policja wciaz jest na etapie maszyn do pisania.
W momencie kontroli policjant udaje sie do swojego auta, wbija dane i ma wszsytko.
Wszystkie mandaty! Punkty karne (czyli klipy), przewinienia sadowe, date rejestracji cpr.
Ja bym polecila zakup dobrych butow i wozenie ich w bagazniku.
Jak zabieraja auto, to nie ma znaczenia, gdzie sie znajdujesz "walisz z buta" do domciu.
spooky:
Wiedziałem, że sobie jaja robicie :P
- nie chodzi o kolację!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej