Ogólne > Hydepark

Polski supermarket online

<< < (5/5)

surja85:
To chyba ten Amber juz gdzieś wspomniany jest co ?

happybeti:

--- Cytat: surja85 w 04 Lut 2015, 14:20:08 ---Wracajac do SKLEPU, bo o tym byla mowa :) został otwarty sklep stacjonarny polsko-litewski sklep w Arhus. Az jestem ciekawa jakie produkty tam są, bo połączenie (PL-LT) jest dość interesujące dla mnie :)

--- Koniec cytatu ---
Koleżanka M., ze szkoły językowej, ZWAGAROWAŁA, by tam pojechac i zobaczyć  ;D ;D ;D.
No, ale M., jak to facet , nie zadał jej ISTOTNYCH pytań o interesujące mnie towary ::).
A Ty, Surja, nie mieszkasz gdzieś tam blisko czasem?
Może wybrałabyś się (albo ktoś z okolic Aarhus) , by zrecenzować tę wizyte na forum ?  ;) 8)- z pożytkiem dla społeczności  ;D

Roga, pewien Duńczyk, starszy już człowiek,ale "bywały w świecie" , powiedział mi kiedyś to samo, co Ty piszesz- to podróże zmieniły kulinarne horyzonty Duńczyków  :)- zaczęło się od Włoch, a potem , to już "poszło" . No i bardzo dobrze!

Jomir:
Podroze ksztalca i poszerzaja horyzonty nie od dzis wiadomo.

A jak ktos cale zycie w zascianku, to nie poznostaje mu nic innego jak mowic, ze to taka nowa swiecka tradycja staropolska.

surja85:
Happybeti mieszkam powiedzmy niedaleko i pewnie jakos niedlugo sie wybiore. :) Sama jestem ciekawa jak to wyglada i co tam daja hihi :D

surja85:
Dzis przyjechala dostawa z polskiego supermarketu, Wszystko super. Wlascicielka tez okazala sie byc rewelacyjna osoba!!! Takze jesli ktos mieszka na Jutlandii i Fyn to polecam z reka na sercu :) Wkrotce otwieraja sklep stacjonarny w Silkeborg :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej