Ogólne > Hydepark

Polski supermarket online

<< < (2/5) > >>

zpatentem:
Sa jeszcze inne mozliwosci, czasem sie tu oglaszaja kabusewcy ktorzy za 100-150kr (mozna zamowic z kims znajomym) przywioza znane i wybrane nazwami zarcie kupione w paru miejscach w Szczecinie (np. Alma czy targowisko Pogodno).
Kupilem ostatnio kaszanke na Åboulevard zawierajaca mielone kosci, nie mam za duza zaufania takich sklepow.

surja85:
Ale nie kupujesz produktów firmy krzak tylko np Sokolów, Nestle, Lisner, Morliny itp. czyli wybierasz co lubisz i za drobna oplata, badz calkiem za darmo,  przywożą Ci to pod nos. Dla mnie super opcja, dlatego bardzo sie ciesze, że tak można. A prosić jakichs kabusewcow o zrobienie zakupow i poźniej miec (chyba tylko do siebie) pretensje, że przywieźli cos podobnego ale nie to konkretnie co mialo byc - wg mnie nie ma sensu. Ja to przerabialam z rodzinka kilka razy i podziekowalam. Szkoda nerwow i pieniedzy... :(

roga:
...galaretka, kaszanka....hmm.... :(

faja:
Oj Roga Ty chyba bardziej bys zjadł  danske blodpylse i æblekage w miejsce polskich specjalow? ;)

zpatentem:
Przypuszczam, ze Roga, podobnie zreszta jak ja :)  preferuje srodziemnomorskie sery, wedliny czy nawet rybne przetwory (ansjosy, sardynki) ktore odpowiednio harmonizuja z dobrym winem.

Z Polski ostatnio sprowadzilem tylko doskonale drahimskie miody wrzosowy i gryczany, zadnych wedlin, co moze bylo jednak nabusezsadne :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej