Ogólne > Hydepark
Doigralismy sie w koncu Polskich produktow na polkach ;)
surja85:
Sluchajcie, odwiedzilam dzis ten sklep Amber. Weszlam i powiedzialam: WOW!!!! Ale pusto!!! hahaah
polowa sklepu pusta, choc i tak uzbieralismy produktow na ok 400dkk. Ceny sa calkiem dobre. Na nasze dunskie realia powiedzialabym, ze bardzo dobre. np Winiary "pomysl na" ok 5dkk. Fix Knorr dla porownania chyba ok 13dkk. Nie pamietam dokladnie. Ogorki kiszone, kapusta kisz, pieczarki marynowane, flipsy, chrupki itd itp Rozmawialam z pracownikiem. Okazało sie, że dzis sklep mial byc zatowarowany po sufit, ale tir z transportem gdzies im zaginąl :D . Poza tym kilka dni temu musieli usunac wszystkie napoje w plastikowych butelkach, bo byly bez pantowych naklejek (byla kontrola) :D ehhh nielatwo im hehe. Ale przyznam ze dziwnie sie czulam. jak ktos z Was tam bedzie to kupcie takie male twarozki litewskie w czekoladzie (sa w lodowkach na lody). Pyszne. Smak dziecinstwa mojego, az szczeniece lata sie przypomnialy....
Jomir:
Ja za to zrobilam zakupy w polskim supermarkecie.
Glownie slodycze dla dzieciakow na ferie, tak dla frajdy.
No i oczywiscie kapusta kiszona i ogorasy.
Do reszty jedzenia juz przywyklam do miejscowego. Poza tym boje sie zamawiac wedlin, dopoki nie zobacze jakim autem paczka przyjedzie.
surja85:
W polskim supermarkecie tez zrobilam zakupy :D moze dlatego tak malo wydalam dzis w Amberze :) choc tak jak mowilam szalu z wyborem nie bylo.
Jomir ja zamowilam Sopocką na próbe i inne produkty, ktore wymagaja chlodzenia, wiec dam znac co i jak. Wiele produktow maja w tym supermarkecie tanszych niz w sklepie Amber. W prawdzie np roznica to 3-4 korony, np czekolada Milka supermarket 12kr, a Amber 16. Na jednej nie czuc, ale na 10 juz zaczyna byc widac :P
surja85:
Oczywiscie nie myslcie, ze jestem jakas wariatka i tylko Pl jedzenie mam w domu. :D w 85-90% juz jade na dunskim, ale odkrywam je powoli i coraz to nowsze rzeczy okazują sie byc smacznymi.
roga:
--- Cytat: surja85 w 07 Lut 2015, 18:02:52 ---A mam nawet godziny otwarcia sklepu "Amber"
pn-pt 9-21
sb 10-21
nd 10-19
Odrazu widac, że przyjechali zarabiac :D a nie "uprawiać pracę" hehe
--- Koniec cytatu ---
Toz to normalne godziny otwarcia. w dunskich supermarketach. Moze zostane skrocone, jezeli koszty utrzymywania godzin pracy i obrotu w tych godzinach, nie beda rentowne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej